H AEK μιλά με Παπαδημητρίου και Κωνστάντο!

H AEK μιλά με Παπαδημητρίου και Κωνστάντο!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναζητά άνθρωπο κοντά στον Ιλια Ιβιτς με πόστο κοντά στην ομάδα και στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναζητά ενίσχυση σε καίρια πόστα της ΑΕΚ.

Το προηγούμενο διάστημα αποκαλύψαμε από το enwsi.gr πως ο Μελισσανίδης έχει διαπιστώσει σημαντικά κενά στον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και έλλειμα νοοτροπίας.

Και έτσι ξεκίνησε με επαφές για να καλύψει το πόστο αυτό κοντά στον Ιλια Ιβιτς με σημαίνοντα ρόλο στην καθημερινότητα των Σπάτων.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και καιρό ο Μελισσανίδης έχει μιλήσει με τον Γιάννη Παπαδημητρίου (δεξιά στην φωτό), παλαίμαχο παίκτη της Ξάνθης και στέλεχος της ακριτικής ομάδας για αρκετά χρόνια (αποχώρησε πέρυσι), ενώ το ίδιο έκανε και με τον Κώστα Κωνστάντο (αριστερά στην φωτό) που έχει δουλέψει στη Λάρισα και πρόσφατα στον Παναθηναϊκό ως συνδετικός κρίκος ομάδας-διοίκησης.

Πάντως, μέχρι στιγμής οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το συγκεκριμένο πόστο, ενώ υπάρχουν και συζητήσεις για υποψήφιο στέλεχος μέσα από την οικογένεια της ΑΕΚ που να ξέρει την ομάδα, να την αγαπά και να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα εντός και εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X