Μπαρτσελόνα: Οταν οι παίκτες της Βαλένθια προέβλεπαν το χάος που θα φέρει ο Κούμαν

Μπαρτσελόνα: Οταν οι παίκτες της Βαλένθια προέβλεπαν το χάος που θα φέρει ο Κούμαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόναλντ Κούμαν που τώρα κάνει χείριστο ξεκίνημα στην Μπαρτσελόνα, είχε κάνει τα ίδια στη Βαλένθια το 2007-’08 και ο Νταβίδ Αλμπέλδα είχε προβλέψει αυτό που συμβαίνει τώρα στο “Καμπ Νόου”.

Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει ξεκινήσει με τον χείριστο τρόπο στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα και αποδεικνύεται εντελώς λανθασμένη επιλογή, καταρρίπτοντας το ένας μετά το άλλο αρνητικές επιδόσεις στο club. Ολα αυτά όμως που συμβαίνουν στη Βαρκελώνη, κατά κάποιον τρόπο φαίνεται πως τα είχαν προβλέψει οι παίκτες της Βαλένθια από τη σεζόν 2007-’08.

Τότε ήταν που ο Ολλανδός τεχνικός είχε αναλάβει Οκτώβριο να στρώσει την ομάδα που δεν είχε ξεκινήσει καλά και στο τέλος σχεδόν την κατέστρεψε. Το πρώτο που έκανε τότε, όπως και τώρα στην Μπάρτσα, ήταν να τα βάλει με τα βαριά ονόματα και τελικά να διώξει αρχικά Αλμπέλδα, Κανιθάρες και έπειτα τον Ανγκούλο και τον Χοακίν.

Το πόσο κακός προπονητής είναι ο Κούμαν θέλησε να το υπενθυμίσει ο Αλμπέλδα, ανεβάζοντας ένα post στο οποίο έγραφε προφητικά: «Ακούω διάφορους να λένε για τον Κούμαν ότι είναι καλός προπονητής. Μακάρι κάποια στιγμή να αναλάμβανε την Μπαρτσελόνα, ώστε να την καταστρέψει και να έχουν πιθανότητες και οι άλλες ομάδες της La Liga». Εξι χρόνια μετά συμβαίνει ακριβώς αυτό, με τους Καταλανούς ήδη στο -12 από την κορυφή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X