ΑΕΚ: «Μπήκαν» Λιβάγια, Λόπες, Μπακάκης -Ατομικό ξανά ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: «Μπήκαν» Λιβάγια, Λόπες, Μπακάκης -Ατομικό ξανά ο Τσιγκρίνσκι
Photo Credits: INTIME

Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Χαμόγελα» στην ΑΕΚ με τρεις παίκτες να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τα προβλήματα πλέον να είναι ελάχιστα.

Συγκεκριμένα, ο Μάσιμο Καρέρα στη σημερινή προπόνηση είδε τους Μάρκο Λιβάγια, Μιχάλη Μπακάκη και Ελντερ Λόπες να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να τίθενται στη διάθεσή του για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή και τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Από την άλλη, το μοναδικό πρόβλημα που εξακολουθεί να έχει ο Ιταλός κόουτς είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα.

Παράλληλα, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με την Λέστερ στην Αγγλία ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της Ενωσης είναι προγραμματισμένη στις 17:00.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X