ΑΕΚ: Δεν κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ -«Οποτε θέλει ο ΕΣΑΚΕ, με όποιους διαιτητές ή… δικαστές θέλει ο ΠΑΟΚ»

ΑΕΚ: Δεν κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ -«Οποτε θέλει ο ΕΣΑΚΕ, με όποιους διαιτητές ή… δικαστές θέλει ο ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ παίζει κανονικά κόντρα στον ΠΑΟΚ και δεν κάνει προσφυγή

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για την έκτη αγωνιστική της Basket League, κρατάει ως και σήμερα. Κι αυτό γιατί έπειτα από απόφαση του αθλητικού δικαστή, η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα επαναληφθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κατά την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία Μια απόφαση που έχει σηκώσει ήδη θύελλα αντιδράσεων και έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ υπήρξε αναβρασμός, ωστόσο δεν τίθεται κανένα θέμα για προσφυγή της ομάδας στο ΑΣΕΑΔ. Στην Ένωση αποδέχτηκαν την απόφαση του αθλητικού δικαστή και μάλιστα είναι αποφασισμένοι να βρουν τη λύση το συντομότερο δυνατό.

Ήδη, ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης ημερομηνίας, κατά την οποία θα μπορέσουν οι δύο ομάδες να αγωνιστούν εκ νέου στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Έτσι, η ΑΕΚ με την στάση της έδειξε πως δεν θέλει να κρίνονται οι αγώνες στις αίθουσες συνεδριάσεων, αλλά στα γήπεδα, όπως συμβαίνει στον αθλητισμό…

Η Βασίλισσα εξέδωσε ανακοίνωση για την εξέλιξη αυτή, τονίζοντας πως δεν θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα, ενώ ταυτόχρονα είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη εκεί που κρίνονται οι αγώνες, στα γήπεδα!

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

Λίγες ώρες πριν να προβληθεί σε ανοικτή τηλεοπτική συχνότητα η ταινία-έπος παραγωγής ΑΕΚ ΒC «1968», η οποία προβάλλει τη χώρα μας, τον πολιτισμό μας και τον Έλληνα αθλητή, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου από το 2018, με αφορμή την πρώτη επιτυχία ελληνικής Ομάδας σε διεθνές επίπεδο…

Η ΑΕΚ έχει μάθει να σέβεται τη Δικαιοσύνη και θα τη σέβεται και στο μέλλον, έτσι όπως επιβάλλουν οι αρχές και οι αξίες της. Η ΑΕΚ δεν συνηθίζει να σχολιάζει αποφάσεις δικαστών…

Όμως, είναι πανθομολογούμενο, ότι προκαλεί απορία η ετυμηγορία περί επανάληψης της αναμέτρησης της ομάδας μας με ΠΑΟΚ, η οποία αποτελεί «βόμβα» στα θεμέλια του ελληνικού μπάσκετ και θέτει «εν αμφιβόλω» την ομοψυχία εντός του ΕΣΑΚΕ.

Ενδεχομένως η ετυμηγορία να συνιστά το… «ευχαριστώ» στις άοκνες προσπάθειες, που καταβάλλει σε μόνιμη βάση η ΑΕΚ BC προκειμένου για ρηξικέλευθες λύσεις υπέρ της βιωσιμότητας του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ BC των τελευταίων διεθνών τροπαίων της χώρας, των δύο διεθνών διοργανώσεων στην πατρίδα μας με -ολική και μερική- χρηματοδότηση αντίστοιχα από το δικό της ταμείο, των δράσεων κοινωνικής ευθύνης, της δημιουργίας δικού της γηπέδου-αθλητικού Κέντρου εν μέσω υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, θα συνεχίσει να επενδύει. Και θα συνεχίσει να επενδύει προτάσσοντας το συμφέρον του ελληνικού μπάσκετ και δευτερευόντως της ΑΕΚ BC.

Παρότι δεχόμαστε πιέσεις και από πολλές ΚΑΕ, προκειμένου να διεκδικήσουμε το έννομο συμφέρον μας με προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, όπως και δικαιούμαστε, δεν θα το πράξουμε. Το αφήνουμε στον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να προσφύγει αυτός και να (δια)σώσει το άθλημα πριν δημιουργηθεί δεδικασμένο.

Αν δεν το πράξει, εμείς είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι, να διεκδικήσουμε ξανά τη νίκη εντός των τεσσάρων γραμμών όπως πάντα, και να παίξουμε όποτε θέλει ο ΕΣΑΚΕ, με όποιους διαιτητές ή… δικαστές θέλει ο ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ BC

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X