Ο ταβερνιάρης και το σπίτι του Τσίπρα (VIDEO)

Ο ταβερνιάρης και το σπίτι του Τσίπρα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντεπίθεση στο «κόμμα των μεγαλοϊδιοκτητών και των υπερχρεωμένων», όπως χαρακτήρισε τη ΝΔ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1, καλώντας τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία για το «1,5 εκατομμύριο» χρέος του στις τράπεζες.

Ο κ. Τσίπρας κλήθηκε να απαντήσει αρχικά σε ερωτήματα που αφορούν στην εξοχική κατοικία του, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «λάσπη» και «κιτρινισμό» απέναντί του, καθώς «η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης επέλεξαν τη στιγμή που έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας» σε αυτό το θέμα.

Απαντώντας σε ερώτημα για τη χαμηλή τιμή του ενοικίου, εξήγησε ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, τον οποίο γνώρισε μέσω ενός ιδιοκτήτη ταβέρνας της περιοχής, την περίοδο που είχε φύγει από την προηγούμενη κατοικία που νοίκιαζε στην περιοχή, είχε «ανεκμετάλλευτο» το ακίνητο για δέκα χρόνια σε αγγελία προς ενοικίαση και πώληση.

Όπως τόνισε, δεν είναι ούτε «κάποιος επιχειρηματίας με συναλλαγές με το Δημόσιο» ούτε «διαπλεκόμενος» ούτε «χρωστάει στο Δημόσιο ή σε τράπεζες», αλλά δραστηριοποιείται για χρόνια στην περιοχή και είναι «γνωστός και έντιμος».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι και ο ίδιος παραξενεύτηκε για το ενδιαφέρον του πρώην πρωθυπουργού για αυτό το σπίτι, αλλά επειδή ήθελε να προχωρήσει σε ανακαίνιση, προκειμένου να μπορέσει να βρει αγοραστή, συμφωνήθηκε αυτό το ποσό του ενοικίου για «τρία-τέσσερα» χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X