Ο Γκουαρδιόλα δεν ξεγελιέται από τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ

Ο Γκουαρδιόλα δεν ξεγελιέται από τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Ο Καταλανός προπονητής δείχνει να μην ξεγελιέται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν να βρίσκεται η Γιουνάιτεντ στα… καλύτερά της, θα την κοντράρει η Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου στο «Ολντ Τράφορντ», όπως ανέφερε με σαφήνεια ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

Ο Καταλανός προπονητής δείχνει να μην ξεγελιέται από τον αποκλεισμό της ομάδας του Σόλσκιερ από τη συνέχεια του Champions League και γνωρίζει πως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ορισμένες φορές έρχεται και μια μεγάλη αντίδραση από την ομάδα που έχει «πληγωθεί».

«Θα τους αντιμετωπίσουμε σαν να είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μιλήσαμε πολύ στις προπονήσεις μας για όλα όσα πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν είναι ένα παιχνίδι νοκ-άουτ, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μέσα στη σεζόν. Ασφαλώς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όμως δίνει κι αυτό τρεις βαθμούς όπως και τα υπόλοιπα» είπε.

Μάλιστα, σχολιάζοντας όσα ακούγονται περί του κινδύνου που παραμονεύει για τη θέση του Σόλσκιερ λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Γιουνάιτεντ, ο Γκουαρδιόλα είπε: «Δεν χρειάζεται τη δική μου στήριξη γιατί είναι αρκετά δυνατός από μόνος του και ξέρει τη δουλειά του. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε και να παραδεχόμαστε την ποιότητα του Σόλσκιερ ως προπονητής».

Όσο για τον Αγουέρο, επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να τον βάλει στην 11άδα στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X