Μάνατζερ Λιβάγια: «Είναι θετικός με την πρόταση της Τράμπζονσπορ»

Μάνατζερ Λιβάγια: «Είναι θετικός με την πρόταση της Τράμπζονσπορ»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν θετικός στο να πάει στην Τράμπζονσπορ, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται το «φλερτ» των Τούρκων με τον επιθετικό της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.

Ο μάνατζερ του Κροάτη επιθετικού σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Λιβάγια ήταν θετικός στο να πάει στην Τράμπζονσπορ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της η «karadenizgazete.com.tr» ο μάνατζερ του Λιβάγια αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει η τουρκική ομάδα για τον Κροάτη το καλοκαίρι, υποστηρίζοντας πως «ο Λιβάγια ήταν θετικός με την πρόταση της Τράμπζονσπορ».

Αναλυτικά όσα λέει το δημοσίευμα: 

«Ο μάνατζερ του Κροάτη επιθετικού, ο οποίος ήταν στη λίστα της Τράμπζονσπορ στις αρχές της σεζόν, αλλά δεν αποκτήθηκε, έκανε δηλώσεις στη Μαύρη Θάλασσα.

Ο Αμπντουλάχ Αβίτσι θέλει σίγουρα να ενισχύσει την επιθετική ζώνη της ομάδας του κατά τη διάρκεια των χειμερινών μεταγραφών.

Το όνομα που θέλει ο προπονητής είναι ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος παίζει την ελληνική ομάδα, ΑΕΚ. Ο 27χρονος παίζει ως «δεκάρι», αλλά και ως επιθετικός.

Ο μάνατζερ του Μάρκο Λιβάγια, σε δήλωση του στη Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε ότι ο παίκτης ήταν θετικός με την προσφορά της Τράμπζονσπορ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X