ΑΕΚ σε Μιτάι: «Το μέλλον είναι μπροστά σου» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ σε Μιτάι: «Το μέλλον είναι μπροστά σου» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τι ανέβασε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Μάριο Μιτάι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάριο Μιτάι έγραψε ιστορία χθες, καθώς έγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκό ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Σε ηλικία 17 χρονών, τεσσάρων μηνών και έξι ημερών, ο νεαρός μπακ πήρε στην κατοχή του τον τίτλο του νεότερου ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων» σε κάποιο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έτσι άφησε πίσω τον Δημήτρη Φροξυλιά για μόλις δύο ημέρες, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο ΑΕΚ-Αντερλεχτ στις 4 Νοεμβρίου του 2010 σε ηλικία 17 χρονών τεσσάρων μηνών και οκτώ ημερών.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε τη σχετική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το επίτευγμα του νεαρού ποδοσφαιριστή με την Ένωση να «καμαρώνει» για τον προϊόν των ακαδημιών της.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τον Μάριο Μιτάι σε ηλικία 17 ετών και τεσσάρων μηνών κόντρα στη Λέστερ. Ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σε ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το μέλλον είναι μπροστά του, Μάριε»!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X