Στο μικροσκόπιο οι 16 κιτρινόμαυροι του Λέστερ

Εικόνες από το Λέστερ-ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, που έπαιξαν στο παιχνίδι με τους Άγγλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο παιχνίδι με την Λέστερ:

Παναγιώτης Τσιντώτας: Στο δυο γκολ της Λέστερ βρέθηκε εκτεθειμένος από την άμυνα του και ήταν αδύνατον να μπορέσει να βγάλει την παραμικρή αντίδραση. Στη συνέχεια είχε δυο πολύ καλές αποκρούσεις σε σουτ έξω από την περιοχή.  Ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο, σε δυο δύσκολες φάσεις μέσα στην περιοχή του, είχε πολύ σωστές αντιδράσεις

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Πολύ κακό ματς και αυτός για τον ακραίο μπακ της ΑΕΚ. Είχε τεράστια προβλήματα από την πλευρά του. Και φέρει ευθύνη και στο πρώτο γκολ, όταν έχασε τον παίκτη που βγάζει την σέντρα στο ξεκίνημα της φάσης, αλλά και στο δεύτερο γκολ, όταν επίσης ο Μπαρνς του έφυγε στην πλάτη του και κατόπιν τον απέφυγε για να σκοράρει. Πέρασε ένα πολύ δύσκολο βράδυ γενικώς, στο οποίο ταλαιπωρήθηκε πολύ.

Νασίμ Χνιντ: Μπορεί στις προσωπικές μονομαχίες να είναι δυνατός. Όμως τακτικά εξακολουθεί να μην βρίσκει «επαφή» με την υπόλοιπη άμυνα. Ειδικά στις στατικές φάσεις, ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός έχανε και πάλι συνεχώς την θέση του και τους παίκτες που είχε υπό την επίβλεψη του. Επίσης με την μπάλα στα πόδια του ήταν βιαστικός, επιπόλαιος και έκανε λάθη.

Ιονουτς Ντεντελτσεάρου: Έπαιξε σε ρόλο λίμπερο στο κέντρο της τριάδας της άμυνας και έτρεχε συνεχώς να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να μπορέσει να σώσει ότι σώζεται. Κόντραρε η μπάλα πάνω του και άλλαξε πορεία στην φάση του δεύτερου γκολ της Λέστερ. Όμως σε γενικές γραμμές ήταν ο μοναδικός που έσωζε επικίνδυνες καταστάσεις στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ, αντί να τις δημιουργεί.

Στράτος Σβάρνας: Ξεκίνησε μ’ ένα εξαιρετικά φτηνό λάθος, το οποίο επί της ουσίας έδωσε στο πιάτο το πρώτο γκολ της Λέστερ. Από εκείνο το σημείο και μετά τον πήρε από κάτω και έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Λάθος θέσεις, λάθος μαρκαρίσματα, λάθη με τον τρόπο που έδιωχνε την μπάλα από τα πόδια του. Πολύ κακό παιχνίδι από τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ.

Μάριο Μιτάι: Ντεμπούτο για τον 17χρονο σε ευρωπαίκό ματς και μόλις δεύτερη συμμετοχή του σε ματς της πρώτης ομάδας. Τηρουμένων των αναλογιών, στάθηκε αξιοπρεπώς. Προσπάθησε πολύ να είναι προσηλωμένος στα ανασταλτικά του καθήκοντα και να μην χάνει την θέση του. Ενώ όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να αποκτά όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση και να κερδίζει κάποιες μονομαχίες. Επίσης ήταν συγκεντρωμένος στις μεταβιβάσεις.

Αντρέ Σιμόες: Στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε και αυτός να είναι χαμένος. Είχε προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, καθώς έχασε και αυτός πολλές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, ενώ δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και να την βγάλει από το μισό γήπεδο της ΑΕΚ.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Δεν ήταν καθόλου καλό το πρώτο ημίχρονο ούτε και του Νέναντ Κρίστιτσιτς. Παρότι είχε σχετική οδηγία, δεν έδωσε με επιτυχία βοήθειες στα μαρκαρίσματα στην δεξιά πλευρά της ΑΕΚ. Ενώ και αυτός με την μπάλα στα πόδια του, είχε πολύ κακές και βιαστικές επιλογές.

Πέτρος Μάνταλος: Ξεκίνησε το ματς παίζοντας στο αριστερό άκρο της επίθεσης και σε μια θέση που δεν μπορούσε να πάρει καθόλου πρωτοβουλίες. Η μπάλα ελάχιστα πήγε στα πόδια του για να μπορέσει κάτι να δημιουργήσει, κάπως να δώσει μια σωστή ανάπτυξη παιχνιδιού. Και γενικώς ήταν εξαφανισμένος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Απομονωμένος και σε άχαρο ρόλο. Πήρε ελάχιστες φορές την μπάλα και όσες φορές την πήρε, ήταν απελπιστικά μόνος του, ανάμεσα σε δυο και τρεις και καμιά φορά τέσσερις παίκτες της Λέστερ. Ήταν αδύνατον προφανώς μ’ αυτές τις συνθήκες να φανεί απειλητικός, όπως και δεν φάνηκε.

Λιβάι Γκαρσία: Έψαχνε την ευκαιρία να πάρει την μπάλα στα πόδια του και να κάνει κάποια κούρσα από την δεξιά πλευρά. Την είχε μόλις μια φορά και αυτή δεν ακολούθησε κανείς συμπαίκτες του. Το προσπάθησε αρκετά κυνήγησε μπάλες, άλλα έτσι όπως προσπαθούσε η ΑΕΚ να φτιάξει το παιχνίδι της, ήταν αδύνατον να φανεί.

Γέβχεν Σάκχοφ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο σε μια προσπάθεια του Καρέρα να γεμίσει κάπως την μεσαία γραμμή, να πάρει σωστές αμυντικές ενέργειες και να κρατήσει λίγο την μπάλα. Κάπως βοήθησε ο Ουκρανός μέσος σ’ όλους αυτούς τους τομείς, αλλά όχι κάτι θεαματικό.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Μπήκε με διάθεση και κέφι στο παιχνίδι. Όμως πολύ σύντομα ζορίστηκε αρκετά από τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν οι παίκτες της Λέστερ. Και δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει επιθετικές ενέργειες από την πλευρά του. Πάντως προσπάθησε να δώσει ανασταλτικές βοήθειες.

Χρήστος Αλμπάνης: Ήρθε από τον πάγκο για να παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Δεν κατάφερε και αυτός να αλλάξει πολλά πράγματα στην συνολική εικόνα της ΑΕΚ. Έδωσε κάποιες μάχες, αλλά τίποτα το αποτελεσματικό.

Νέλσον Ολιβέιρα: Κάπως απασχόλησε περισσότερο την άμυνα της Λέστερ και κάπως τον αισθάνθηκε η άμυνα των Άγγλων από την ώρα που μπήκε στο ματς. Κράτησε μπάλα, κέρδισε κάποια φάουλ, ανέβασε την ομάδα και έχασε και την πιο σημαντική ευκαιρία της ΑΕΚ για να σκοράρει.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ο μοναδικός που διασώθηκε πραγματικά, ήταν ο διεθνής αμυντικός μέσος. Διότι από την ώρα που μπήκε έβαλε πάθος, κέρδισε πολλές και ουσιαστικές μονομαχίες, προσπάθησε να πάρει σωστές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του, ενώ μ’ ένα σωτήριο τάκλιν, έσωσε το 3-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X