Να βγάλει αντίδραση θέλει η ΑΕΚ απόψε στην Αγγλία με τη Λέστερ (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Να βγάλει αντίδραση θέλει η ΑΕΚ απόψε στην Αγγλία με τη Λέστερ (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Ρίχνει ευρωπαϊκή αυλαία σήμερα η ΑΕΚ και καλείται να το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να δείξει τι αξίζει, έστω και την ύστατη στιγμή θέλει απόψε η ΑΕΚ!

Τι κι αν δεν διακυβεύεται τίποτα απολύτως για το -φετινό- ευρωπαϊκό μέλλον της Ενωσης. Κόντρα στη Λέστερ (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, CS2) στο «King Power Stadium» η ΑΕΚ καλείται να παλέψει για τη νίκη και να δείξει ένα θετικό αγωνιστικό πρόσωπο ώστε να ανακάμψει από την δύσκολη περίοδο που πέρασε.

Το σημερινό ματς, μετά και από όσα προηγήθηκαν στα Σπάτα τις προηγούμενες μέρες, μπορεί να γίνει η αρχή της… νέας και πιο μαχητικής ΑΕΚ του Μάσιμο Καρέρα. Οπως ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά το γκολ του κόντρα στην Μπράγκα, ο Δικέφαλος θέλει να καλό αποτέλεσμα σήμερα για να… αποτάξει από πάνω του την κακή περίοδο που πέρασε.

Το πλάνο της ΑΕΚ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Καρέρα

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Αγγλία χωρίς τον Μάρκο Λιβάγια, που υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ εκτός έμειναν και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης και Έλντερ Λόπες.

Οσον αφορά στο πλάνο της Ενωσης, ο Ιταλός θα παρατάξει εκ νέου σύστημα 3-5-2 με τον Τσιντώτα στην κιτρινόμαυρη εστία και μπροστά του τους Νεντελτσεάρου, Χνιντ και Σβάρνα, ενώ στα δύο άκρα θα είναι οι Βασιλαντωνόπουλος και Μιτάι, με τον Ινσούα να έχει ενοχλήσεις.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σάκχοφ και Σιμόες, με τον Μάνταλο ελαφρώς προωθημένο και τους Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα ως δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Γκαρσία, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης και Χριστόπουλος.

Το πλάνο της αδιάφορης Λέστερ

Η Λέστερ από την πλευρά της θέλει επίσης να κλείσει τους ομίλους με μια καλή εμφάνιση και σίγουρα να μην υποπέσει σε μια δεύτερη σερί ήττα μιας και την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε από την Ζόρια στην Ουκρανία.

Ο Μπρένταν Ρότζερς που δήλωσε χθες πως θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει, δεν έχει στην διάθεσή του τους Καστάν, Σογιουντσού και Ρικάρντο Περέιρα.

Οι γηπεδούχοι, από τη μεριά τους, λοιπόν αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Σμάιχελ, Φοφανά, Μόργκαν, Φουκς, Μεντί, Ουντέρ, Τζάστιν, Μπαρνς, Μάντισον, Ολμπράιτον και Βάρντι

Ο διαιτητής του Λέστερ-ΑΕΚ

Tον Λόρενς Βίσερ όρισε η UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση Λέστερ-ΑΕΚ. Ο 31χρονος ρέφερι από το Βέλγιο δεν έχει βρεθεί ποτέ στο δρόμο ελληνικής ομάδας. Είναι διεθνής από το 2017 και φέτος έχει διευθύνει δέκα ματς του πρωταθλήματος της χώρας του και δύο των ομίλων του Europa League: Χάποελ Μπερ Σεβά-Σλάβια Πράγας 3-1 και Γιούνγκ Μπόις-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 3-0.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά από αυτήν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X