Η Μπάγερν ετοιμάζει... κίνηση για τον Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα

Η Μπάγερν ετοιμάζει... κίνηση για τον Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν τον Ντε Γιονγκ στην λίστα τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα ίσως την αναγκάσουν να πουλήσει ορισμένους ποδοσφαιριστές της και ήδη η Μπάγερν έχει στρέψει την προσοχή της στον Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν τον Ντε Γιονγκ στην λίστα τους από την εποχή του Άγιαξ, όμως δεν πρόλαβαν να κάνουν τότε την κίνηση τους, με την Μπαρτσελόνα να αποκτάει τον νεαρό Ολλανδό. Τώρα όμως δείχνουν αποφασισμένοι και μάλιστα όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα έχουν ένα ποσό της τάξεως των 150 εκ. ευρώ για μεταγραφές.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της έχει ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ντε Γιονγκ, με την ρήτρα να φτάνει τα 400 εκ. ευρώ. Όμως οι Καταλανοί γνωρίζουν επίσης πως η Μπάγερν έχει πλησιάσει τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, ώστε να τον ενημερώσει πως είναι διαθέσιμη για συζήτηση όσον αφορά μελλοντική συμφωνία.

Κάτι που δείχνει πως η Μπάγερν δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει την ρήτρα, αλλά να συζητήσει με την Μπαρτσελόνα πάνω σε άλλη οικονομική βάση. Οι επικείμενες εκλογές θα είναι κρίσιμες λόγω της οικονομικής κατάστασης των «μπλαουγκράνα» που δεν είναι καλή και έτσι δεν αποκλείεται το καλοκαίρι ο Ντε Γιονγκ να πουληθεί εφόσον υπάρχει μία ενδιαφέρουσα πρόταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X