Ολυμπιακός: Ουραγός του Champions League με δύο γκολ και 10 τελικές (VIDEO)

Ολυμπιακός: Ουραγός του Champions League με δύο γκολ και 10 τελικές (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός έκανε μόλις μία τελική προς την αντίπαλη εστία απέναντι στην Πόρτο και έκλεισε την φάση των ομίλων του φετινού Champions League ως η πιο αντιπαραγωγική ομάδα.

Καλύτερη συνθήκη δεν θα μπορούσε να βρει. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο του έκανε το χατίρι και παρέταξε κυριολεκτικά τα δεύτερα για τον αδιάφορο βαθμολογικά για την Πόρτο αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, παρέταξε τρεις βασικούς και άλλους 8 παίκτες εκ των οποίων κανείς δεν είχε πάνω από 228 αγωνιστικά λεπτά στα πρώτα 15 επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Παρότι όμως ο Ολυμπιακός έπαιζε έναν «τελικό» για την ευρωπαϊκή του συνέχεια δεν έκανε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από ότι στα προηγούμενα 5 παιχνίδια των ομίλων. Δεν έπαιξε μπάλα, δεν έπαιξε τίποτα.

Γιατί να θεωρείται έκπληξη το γεγονός ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν σκόραρε απέναντι στην Πόρτο; Με 2 γκολ στην φάση των ομίλων, ο Ολυμπιακός είχε την χειρότερη επίθεση, μαζί με την Μαρσέιγ που ήταν στον όμιλο του. Συμπτωματικά, όλα τους τα τέρματα οι δύο ομάδες τα πέτυχαν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Γιατί να θεωρείται έκπληξη ότι ο Ολυμπιακός έκανε μόλις μία τελική on target απέναντι στους δράκους; Αφού πάνω – κάτω, αυτός ήταν ο μέσος όρος του στην φετινή διοργάνωση. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν όλες κι όλες 10 τελικές προς την αντίπαλη εστία σε 6 παιχνίδια και τερμάτισαν ουραγοί και σε αυτή την κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρετά το Champions League, ως η χειρότερη ομάδα σε παραγωγή ποδοσφαίρου κι αυτό λέει πολλά για την φετινή του παρουσία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X