Champions League: Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς και ποιοι πέρασαν! (VIDEΟ)

Champions League: Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς και ποιοι πέρασαν! (VIDEΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποδείχτηκε πολύ λίγη η Ίντερ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έπαιζε τελικό πρόκρισης για δεύτερη σερί χρονιά την τελευταία αγωνιστική, αλλά κατάφερε να βγάλει και πάλι νοοτροπία looser, να μείνει στο 0-0 με την Σαχτάρ Ντόνετσκ και εκτός Ευρώπης τερματίζοντας στην 4η θέση!

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη μεριά έκανε το καθήκον της επικρατώντας με 2-0 της Γκλάντμπαχ, με τους Ισπανούς να περνάνε πρώτοι και οι Γερμανοί δεύτεροι.

Πέρασε και η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 2-0 την Ζάλτσμπουργκ στον «τελικό» της Αυστρίας κι εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του φετινού Champions League, ούσα δεύτερη από τον 1ο όμιλο!

Στο έτερο ματς του γκρουπ, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 2-0 την Λοκομοτίβ Μόσχας, με την πρώτη να διευρύνει το αήττητο εντός έδρας σερί της σε 21 παιχνίδια -τα… 19 νικηφόρα- για την φάση των ομίλων του Champions League και την δεύτερη να μένει πλέον εκτός Ευρώπης για τη συνέχεια.

Πρόκριση για Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Λίβερπουλ και Αταλάντα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα του θέλει τη νίκη, ανεξάρτητα αν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο και δικαιώθηκε, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε πολύ εύκολα της Μαρσέιγ με 3-0 στο «Etihad». Ενώ, η Πόρτο νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Νωρίτερα, η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μίντιλαντ, ενώ η Αταλάντα πήρε την πρόκριση μετά το διπλό με 1-0 στην Ολλανδία επί του Αγιαξ.

Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X