Υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης: Πάει για 2021 η απόφαση, μέχρι τις 16/12 τα υπομνήματα

Υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης: Πάει για 2021 η απόφαση, μέχρι τις 16/12 τα υπομνήματα

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια διαδικασία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια συνεδρίαση στην Επιτροπή Εφέσεων, η οποία το μεσημέρι της Τετάρτης με παρουσία εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της Ξάνθης.

Η Επιτροπή Εφέσεων έδωσε προθεσμία σε όλες τις πλευρές για κατάθεση υπομνημάτων ως την άλλη Τετάρτη 16/12 κάτι που σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα εκδοθεί απόφαση ως το τέλος του μήνα και το πιθανότερο είναι να έχουμε απόφαση στις αρχές του νέου έτους.

Η επιχειρηματολογία του ΠΑΟΚ είχε να κάνει κυρίως με την αποδόμηση της ΕΕΑ και της απόφασής της. Επίσης πως δεν υπήρξε καμία σύνδεση των εμπλεκόμενων εταιρειών και ότι η απόφαση του CAS καταδεικνύει το τι συνέβη. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να δικαστεί η υπόθεση επί της ουσίας. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως ήταν λανθασμένη μέχρι και η αυτοψία της ΕΕΑ.

Ο Ολυμπιακός – για τον οποίο μίλησαν οι Βενιέρης, Σουλούκου, Καρπετόπουλος, Τσιρωνάς και Χατζησαββάογλου – θεώρησε πως η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν είχε να εισφέρει καμία απόδειξη και κανένα τεκμήριο για να αντικρούσει τους ισχυρισμούς, τα ευρήματα και την απόφαση της ΕΕΑ. Τόνισε πως έχει αποδειχθεί ότι δεν αμφισβητηθεί η απόφαση της ΕΕΑ, κάτι που κατέδειξε και το CAS και ότι δεν μπορεί να αρχίσει αυτή η υπόθεση ξανά από το μηδέν. Επίσης ότι δεν μπορούν να ακυρώνονται όλα και ότι ήδη έχει αποδειχθεί η σχέση – σύνδεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης. Έκανε λόγο για ένα ψηφιδωτό εταιρειών Καλπαζίδη – Σαββίδη και ότι η Μπελτέρα αποπλήρωνε δάνεια στη RFA και το ίδιο έκανε η RFA πληρώνοντας δάνεια στη Ντιμέρα. Ο Ολυμπιακός παρουσίασε και σχεδιάγραμμα όλων αυτών των εταιρειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X