Καρέρα: «Να ανταποδώσουμε την αγάπη Μελισσανίδη-οπαδών!»

ΑΕΚ: Εικόνες από την συνέντευξη Τύπου Καρέρα-Ανσαριφάρντ στο Λέστερ
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη τύπου μία μέρα πριν το Λέστερ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (22:00) με τη Λέστερ και τόνισε πως άμεσα η ΑΕΚ θα πρέπει να βγάλει οργή και μαχητικότητα στο γήπεδο για να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου και του Δημήτρη Μελισσανίδη, έπειτα από όσα είπαν χθες στους ποδοσφαιριστές στα Σπάτα.

Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε πως θα πρέπει αυτός και οι παίκτες του να αφήσουν πίσω το παρελθόν και να ξεκινήσουν από το μηδέν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα:

Για το πως πιστεύει ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα μετά τη στήριξη του Μελισσανίδη: «Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να το αποδείξουμε στο γήπεδο και πρέπει να ανταποδώσουμε την αγάπη των φίλων της ΑΕΚ και του κυρίου Μελισσανίδη. Να αναδείξουμε ένα παιχνίδι με μαχητικότητα και ένταση και να αντιληφθούμε την κατάσταση. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε για να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Για το αν αυτή η κατάσταση θα επηρεάσει την ομάδα και πως το εισέπραξε ο ίδιος: «Αυτό που συνέβη πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε να αναρωτηθούμε και να το πάρουμε ως κάτι θετικό. Να το διαμορφώσουμε σε μαχητικότητα και οργή στο γήπεδο. Να αποδείξουμε τι ομάδα είμαστε και ότι δεν είμαστε αυτό που δείξαμε τις τελευταίες αγωνιστικές και ότι με πάθος μπορούμε να βρούμε τις λύσεις. Να αφήσουμε το παρελθόν, να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να ιδρώσουμε τη φανέλα που φοράμε».

Για τον λόγο που υπήρξε καθίζηση της ομάδας και αν πιστεύει ότι έχει βρει τον τρόπο για τη βελτίωση της: «Στους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες είχαμε κάνει πολλά ατομικά λάθη. Είναι πράγματα που συμβαίνουν. Στον τελευταίο αγώνα με τον Παναθηναϊκό μπήκαμε λάθος. Παίζαμε ντέρμπι και σε αυτούς τους αγώνες δεν έχει σημασία ο βαθμολογικός πίνακας, αλλά το πάθος. Δεν είχαμε αρκετή μαχητικότητα και όρεξη. Αυτό είπα στους παίκτες και τους το έδειξα στην ανάλυση και πάνω σε αυτό δουλέψαμε. Αύριο θα πρέπει να αποδείξουμε ότι καταλάβαμε ποια ήταν τα λάθη μας και να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη θέση που θέλει να ενίσχυση στο επιτελείο του: «Αυτή τη στιγμή είμαι καλά όπως είμαι. Το επιτελείο δουλεύει σωστά συνεπώς δεν έχουμε κάποια ανάγκη».

Δείτε την συνέντευξη Τύπου του Μάσιμο Καρέρα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X