Ρότζερς: «Θα επιλέξω δυνατή ενδεκάδα με την ΑΕΚ, γιατί θέλουμε την πρώτη θέση στον όμιλο»

Ρότζερς: «Θα επιλέξω δυνατή ενδεκάδα με την ΑΕΚ, γιατί θέλουμε την πρώτη θέση στον όμιλο»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Μπρένταν Ρότζερς για το Λέστερ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λέστερ φιλοξενεί αύριο (22:00) την ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Europa League και ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα και ξεκαθάρισε ότι θα επιλέξει δυνατό σχήμα για να πάρει τη νίκη και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Οσα είπε μεταξύ άλλων για το ματς με την ΑΕΚ

«Θα κάνουμε ό, τι κάναμε καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Πάντα επιλέγω μια ενδεκάδα που πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Μπορούμε να κερδίσουμε την πρωτιά σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι και θα διαλέξουμε μια ενδεκάδα αναλόγως. Θα επιλέξω μια ισχυρή ομάδα, για να βρούμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρότζερς.

Θυμίζουμε ότι μετά την ήττα της Λέστερ στη Ζόρια, οι Αγγλοι ισοβαθμούν στην κορυφή με την Μπράγκα και θέλουν ίδιο ή καλύτερο από την Μπράγκα για να κόψουν πρώτοι το νήμα στον όμιλο και να έχουν καλύτερη κλήρωση στους «32» του Europa League.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X