ΑΕΚ: Η ετοιμότητα των «κιτρινόμαυρων» βοηθάει και την Εθνική!

ΑΕΚ: Νέο φιλικό αύριο με την Εθνική που ξεκινάει την προετοιμασία για το EURO 2022
Photo Credits: INTIME

Η αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών της ΑΕΚ ενισχύει και την Εθνική ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη φετινή χρονιά η ΑΕΚ διαθέτει τους περισσότερους διεθνείς στην ιστορία της, αποτελώντας τον βασικό κορμό και της Εθνικής Ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει σημαντικούς αγώνες μπροστά του για τα προκριματικά του Euro 2022 και σε αυτή την προσπάθεια θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό και στους παίκτες του «Δικεφάλου». Η Εθνική έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις χωρίς ωστόσο τους παίκτες της ΑΕΚ που προετοιμάζονται για τα δύο παιχνίδια με την Πρίστινα την επόμενη εβδομάδα. Μετά τα δύο ευρωπαϊκά ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Αρβανίτης περιμένει τους παίκτες του «Δικεφάλου» στη διάθεση του για να «χτίσει» όπως είπε ένα δυνατό κορμό παικτών στα οποία θα στηριχτεί η «γαλανόλευκη» στα πρώτα της τρία επίσημα παιχνίδια.  Αυτό σχολίασε και ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του τονίζοντας: «Η αλήθεια είναι ότι η αγωνιστική απραξία είναι μεγάλο πρόβλημα. Είναι ευχάριστο που η ΑΕΚ έχει τα δύο ευρωπαϊκά ματς με την Πρίστινα 19 και 20 Δεκεμβρίου. Θα έχουμε περισσότερους αθλητές σε ετοιμότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X