ΑΕΚ: To καλωσόρισμα από την Original 21 Λονδίνου στο Λέστερ (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: To καλωσόρισμα από την Original 21 Λονδίνου στο Λέστερ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

H Original 21 Λονδίνου υποδέχθηκε την ΑΕΚ στην Αγγλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Αγγλία, εκεί όπου αύριο θα δώσει την τελευταία της ευρωπαϊκή παράσταση για φέτος απέναντι στην Λέστερ για το Europa League. Μάλιστα, την κιτρινόμαυρη αποστολή περίμενε ειδικό καλωσόρισμα από τους φίλους του Δικεφάλου στο Νησί.

Συγκεκριμένα μια ανθοδέσμη από την Original 21 Λονδίνου που καλωσόριζε την ΑΕΚ μαζί με το μήνυμα: «Καλώς ήρθατε στο Λέστερ. Καλή διαμονή και καλή επιτυχία», περίμενε τους ανθρώπους της Ενωσης.

Μια ξεχωριστή ιστορία συνόδευε την ανθοδέσμη που παραδόθηκε στον Βασίλη Δημητριάδη. Αυτό γιατί την παρέδωσε ένας φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος είναι κάτοικος Λέστερ την τελευταία πενταετία, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και είχε μπει μαζί με την Original 21 της συμπρωτεύουσας στο σπίτι του το καλοκαίρι του 1991 για να τον πείσουν να «μετακομίσει» στην ΑΕΚ από τον Άρη!

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X