Enwsi.gr και Brainfood Media ενώνονται και προχωρούν μαζί εμπορικά!

Enwsi.gr και Brainfood Media ενώνονται και προχωρούν μαζί εμπορικά!

Το Enwsi.gr ανακοινώνει τη συνεργασία με τις Sports United LP και Brainfood Media.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Enwsi.gr ανακοινώνει τη συνεργασία με τις Sports United LP και Brainfood Media.

Με 1,5 εκ. επισκέψεις τον μήνα κατά μέσο όρο, το enwsi.gr είναι ένα ξεχωριστό case study για τα δεδομένα των αθλητικών sites, καθώς η προσέγγισή του διαφέρει πολύ από αυτή των περισσότερων της κατηγορίας του.

Η νέα ιδιοκτησία της Sports United LP το έχει μετατρέψει σε ένα portal στο οποίο υπάρχει συνεχής ενημέρωση όχι μόνο για ό,τι συμβαίνει στον χώρο των αθλημάτων της ΑΕΚ, αλλά και για την πολιτική, την κοινωνία, το lifestyle, τον αθλητισμό και το στοίχημα.

Livecast, ζωντανές εκπομπές με τηλέφωνα, application, θεματικά video και νέες ενότητες

Αυτό ήταν όμως μόνο η αρχή. Γιατί πλέον η μεγάλη κοινότητα των φιλάθλων που ξεκινάει τη μέρα της από αυτό ή επικοινωνεί μέσα από αυτό, βρίσκει μια σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες που θα τη φέρουν ακόμα πιο κοντά συναισθηματικά και engaged στο περιεχόμενό του site. Πέρα από την ενίσχυσή του με κορυφαίους αρθρογράφους, το mobile application και τη νέα σχεδίαση, το enwsi.gr επενδύει σε livecast, podcast, ζωντανές εκπομπές με τηλέφωνα, αλλά και παραγωγές θεματικών video, τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στα της ενημέρωσης των φιλάθλων της ΑΕΚ, αλλά θα καλύπτουν και θέματα που απασχολούν το core κοινό του, δηλαδή τους άντρες.

Η νέα αυτή συνεργασία θα φέρει, όμως, και την υλοποίηση δημιουργικών ιδεών που θα ανακοινωθούν στη συνέχεια. Γιατί, αν πλέον έχουν μείνει κάποια site με τα οποία ξεκινάμε και τελειώνουμε τη μέρα μας, σ’ αυτά ανήκουν σίγουρα αυτά με τα οποία συνδεόμαστε συναισθηματικά και επικοινωνούμε. Κι αυτό δεν θα είναι απλά η αφορμή, αλλά η βάση για να χτιστούν και παρουσιαστούν πρωτοποριακές, interactive ενέργειες.

  • Η Sports United LP είναι η ιδιοκτήτρια του Enwsi.gr, από τον Μάιο του 2020.
  • H Brainfood Media αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά δίκτυα, με (αθροιστικά) 16 εκ. επισκέψεις και 36 εκ. pageviews στα sites που εκπροσωπεί (στοιχεία Νοεμβρίου 2020).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X