Μελισσανίδης: Το εννοούσε και με τον Ουζουνίδη, το εννοεί και τώρα

Μελισσανίδης: Το εννοούσε και με τον Ουζουνίδη, το εννοεί και τώρα
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης θυμίζει τι είχε γίνει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη όταν έφυγε από την ΑΕΚ και αναλύει τις επιλογές του Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προχθές θυμίσαμε πως την τελευταία διετία, το «group therapy» στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, για το «τι φταίει», έχει γίνει συνήθεια, με όλους τους προπονητές. Και το σκηνικό με την …επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα, ασυνήθιστο δεν είναι μέσα στο ίδιο διάστημα. Αυτή είναι η αλήθεια.

Όμως …Ο Μελισσανίδης όταν για παράδειγμα πήγε πριν δυο χρόνια, μετά το Παναιτωλικός – ΑΕΚ στα Σπάτα, έβγαλε εκτός ομάδας Λαμπρόπουλο, Μπακασέτα, Σιμόες και στήριξε τον Ουζουνίδη μιλώντας πολύ σκληρά σε όλους τους παίκτες, δεν έκανε δύο πράγματα που σε αυτή την περίπτωση τώρα, τα έκανε.

Πρώτον δεν είχε συνάντηση με τον Ουζουνίδη το προηγούμενο βράδυ. Δεύτερον, δεν είχε εκφράσει τόσο έντονα την δυσαρέσκεια του και προς τα στελέχη γύρω από την ομάδα, ούτε είχε απαιτήσει να μην τον συνοδεύσει κανένας στην ομιλία με τους παίκτες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X