Lockdown: Τα σενάρια για το άνοιγμα των καταστημάτων (VIDEO)

Lockdown: Τα σενάρια για το άνοιγμα των καταστημάτων (VIDEO)

Ποια είναι τα επικρατέστερα σενάρια για το άνοιγμα των καταστημάτων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολα δείχουν πως τα καταστήματα θα ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα, με την οριστική απόφαση για της ημερομηνίες να αναμένεται να παρθεί αύριο.

Με τις απώλειες των ανθρώπινων ζωών και τους διασωληνομένους να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, η κυβέρνηση έχει λάβει την απόφαση να ανοίξει το λιανεμπόριο, αλλά και τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών όπως είναι τα κομμωτήρια.

Όπως γνωστοποίησε ο Στέλιος Πέτσας, την Παρασκευή θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις για τον οδικό… χάρτη του ανοίγματος. Το πότε θα ανοίξει τι δηλαδή.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να επισημάνουμε όπως ένα μεγάλο κομμάτι των ειδικών στις δημόσιες τοποθετήσεις του, έχει ταχθεί ενάντια σε κάτι τέτοιο, θεωρώντας πως θα υπάρξουν φαινόμενο συνωστισμού και υπερμετάδοσης. Ειδικά μετά τις εικόνες που είδαμε από την Μεγάλη Βρετανία με το άνοιγμα των Harrods…

Τα σενάρια

Η οριστική απόφαση για τις ημερομηνίες αναμένεται να παρθεί αύριο, μόλις η κυβέρνηση πάρει τα τελευταία επιδημιολογικά στοιχεία, με τα σενάρια που παίζουν να είναι δύο…

Το πρώτα αφορά οριζόντιο άνοιγμα της αγοράς στις 14 Δεκεμβρίου, προκειμένου ο κόσμος να απλωθεί και να μην πέσει όλος στα κομμωτήρια ή στα εμπορικά καταστήματα.

Το δεύτερο, είναι το σταδιακό άνοιγμα. Να ανοίξουν δηλαδή την Δευτέρα τα κομμωτήρια και μετά να πάρουν σειρά, ανά 2-3 ημέρες και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X