Πήρε το θρίλερ και την πρόκριση στους «16» η Λάτσιο, 2-2 με την Μπρίζ (VIDEO)

Πήρε το θρίλερ και την πρόκριση στους «16» η Λάτσιο, 2-2 με την Μπρίζ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη νίκη-πρόκριση για την Λάτσιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λάτσιο… τα χρειάστηκε αλλά τελικά κατάφερε να προκριθεί στους «16» του UEFA Champions League κερδίζοντας με 2-1 την Μπριζ.

Τουλάχιστον ισοπαλία ήθελε κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ η Λάτσιο για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και την πήρε με σκορ 2-2, ενώ η ήδη περασμένη Ντόρτμουντ έκανε την ανατροπή κόντρα στη αδιάφορη βαθμολογικά Ζενίτ (2-1).

Οι «λατσιάλι» ξεκίνησαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και πραγματοποίησαν την πρώτη τελική στο 5΄ με μια κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβις που μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Μινιολέ. Οτι δεν κατάφερε νωρίτερα το κατάφερε στο 12΄ η Λάτσιο, με τον Κορέα να παίρνει το ριμπάουντ σε ένα σουτ του Λουίς Αλμπέρτο και να σκοράρει χωρίς πρόβλημα για το 1-0. Η απάντηση των Βέλγων ήταν πολύ άμεση (15΄) και έφτασαν στην ισοφάριση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δηλαδή ο Λανγκ σούταρε, απέκρουσε ο Ρέινα και ο Φόρμερ στην επαναφορά έκανε το 1-1, ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή με ένα σουτ του Ντε Κετελάρ να περνάει ελάχιστα άουτ στο 19΄

Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη δεν πτόησε την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι και στο 27ο λεπτό πήρε ξανά το προβάδισμα, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση του Τσίρο Ιμόμπιλε από την άσπρη βούλα, στέλνοντας τη μπάλα από τη μία πλευρά και τον τερματοφύλακα από την άλλη, σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μάτα. Μάλιστα, η Μπριζ έμεινε και με 10 παίκτες στο 39΄, εξαιτίας σε δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σόμπολ, γεγονός που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο για πρόκριση. Πάντως, αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο οι Βέλγοι ισοφάρισαν για δεύτερη φορά με κεφαλιά του Βανάκεν στο 75΄,  διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, ενώ στις καθυστερήσεις παραλίγο να κάνουν την ανατροπή αλλά το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι.

Δείτε τα γκολ και τις φάσεις: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X