Χωρίς Λιβάγια η ΑΕΚ στο Λέστερ!

Χωρίς Λιβάγια η ΑΕΚ στο Λέστερ!
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον Μάρκο Λιβάγια η αποστολή της ΑΕΚ για Λέστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Αγγλία, καθώς την Πέμπτη (22:00) θα αντιμετωπίσει την Λέστερ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μετά το τέλος της σημερινή προπόνησης στη Σπάτα ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το ματς με την Λέστερ.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Μάρκο Λιβάγια, που υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης και Έλντερ Λόπες, που σήμερα ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Το πρόβλημα του Λιβάγια δεν δείχνει να είναι κάτι το σοβαρό, όμως σήμερα ένιωθε περισσότερο πόνο από χθες και έμεινε για θεραπεία.

Ο Λόπες από την άλλη έβγαλε σήμερα το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος αλλά δεν είναι ακόμα στο 100% παρά την προσπάθεια που έκανε μήπως προλάβει το ματς με την Λέστερ. Ο Πορτογάλος μπακ  αναμένεται να μπει στο φουλ πριν από το ματς με τον Απόλλωνα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X