Μελισσανίδης: «Αυτός είναι και τέλος -Τα συγχωροχάρτια τέλειωσαν!»

Μελισσανίδης: «Αυτός είναι και τέλος -Τα συγχωροχάρτια τέλειωσαν!»
Photo Credits: INTIME

«Βόμβες» του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα προς τους ποδοσφαιριστές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σήμερα στα Σπάτα.

Ο «Τίγρης» όλο το προηγούμενο διάστημα είχε τηρήσει αποστάσεις και είχε αφήσει να διαχειριστούν την κατάσταση οι άνθρωποι της ομάδας. Ωστόσο το νέο «χαστούκι» από τον Παναθηναϊκό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ανέδειξε όλες τις αδυναμίες της ομάδας και την κακή νοοτροπία που έχουν αρκετοί «κιτρινόμαυροι» και ο κόμπος έφτασε στο χτένι!

Ο Μελισσανίδης μίλησε μόνος του στους παίκτες και η αλήθεια είναι πως τους τα είπε από την καλή και την ανάποδη! Τους έθεσε προ των ευθυνών τους και προανήγγειλε ακόμα και εκκαθαρίσεις τον Ιανουάριο! Μάλιστα ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Καρέρα, με τον οποίο είχε συναντηθεί και συζητήσει τα πάντα από το βράδυ της Δευτέρας!

«Ρε έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Ποια ομάδα εκπροσωπείτε; Ποια φανέλα φοράτε; Βλέπω ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να τη σηκώστε! Ήρθε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα ρε! Έχετε κανένα παράπονο; Σας έχει λείψει τίποτα; Στην ΑΕΚ είστε ρε!

Λοιπόν, το λέω για πρώτη και τελευταία φορά! Όποιος δεν έχει αντιληφθεί που βρίσκεται θα φύγει! Τώρα! Προπονητής σας είναι ο Καρέρα. Αυτός είναι και τέλος! Δεν έχω κανένα θέμα να φτιάξω την ομάδα από την αρχή για να την κάνω και πάλι ομάδα! Τα συγχωροχάρτια σε σας ειδικά τελείωσαν»!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια των «γκαζιών» και των όσων είπε ο Μελισσανίδης (εκ των οποίων πολλά δε γίνεται να μεταφερθούν) ούτε ένας παίκτης δεν είχε το θάρρος να βγει και να πει το παραμικρό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X