Καρέρα σε παίκτες: «Αυτά που... ακούσατε, ήταν η αγάπη του κόσμου!»

Καρέρα σε παίκτες: «Αυτά που... ακούσατε, ήταν η αγάπη του κόσμου!»
Photo Credits: INTIME

Στους παίκτες της ΑΕΚ μίλησε ο Μάσιμο Καρέρα μετά την αποχώρηση των οπαδών από τα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την αποχώρηση των οπαδών από τα Σπάτα, τονίζοντας τους πως αυτό που έγινε προκλήθηκε από την αγάπη του κόσμου για την ομάδα.

Σήμερα το μεσημέρι περίπου 60 οπαδοί της Ενωσης βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, όπου και μίλησαν με «σκληρή» γλώσσα στους παίκτες έπειτα από τα πρόσφατα κάκιστα αποτελέσματα.

Αφού οι οπαδοί της ΑΕΚ έφυγαν από το προπονητικό μετά τα όσα είπαν στους παίκτες, ο Καρέρα μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και τους μίλησε για το περιστατικό αυτό. Ο Ιταλός προπονητής απευθυνόμενος προς τους παίκτες, τους τόνισε πως δεν θα πρέπει να παρερμηνεύσουν όσα άκουσαν και πως ό,τι έγινε, αποτελεί ένδειξη της αγάπης των οπαδών προς την ομάδα.

Μάλιστα ο Ιταλός είπε στους παίκτες πως είναι στο χέρι τους να ανατρέψουν το κλίμα.

Συγκεκριμένα ο Καρέρα σύμφωνα με το gazzetta.gr μιλώντας στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την αποχώρηση των οπαδών από το προπονητικό κέντρο τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν πρέπει να παρερμηνεύσετε λανθασμένα αυτό. Αυτό που είδατε ήταν η αγάπη του κόσμου. Είναι στο χέρι μας να τους κερδίσουμε. Είναι μια κίνηση που δείχνει την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X