Οπαδοί στους παίκτες: «Δεν σέβεστε την φανέλα, εμείς με αυτήν θάβουμε τους νεκρούς μας -Την επόμενη θα είμαστε σπίτια σας!»

Οπαδοί στους παίκτες: «Δεν σέβεστε την φανέλα, εμείς με αυτήν θάβουμε τους νεκρούς μας -Την επόμενη θα είμαστε σπίτια σας!»
Photo Credits: INTIME

Σκληρές ατάκες των οπαδών της ΑΕΚ προς τους παίκτες!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μερίδα οπαδών της ΑΕΚ βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στα Σπάτα, όπου και μίλησαν στους παίκτες, έπειτα από τις πρόσφατες ήττες της ομάδας και την κάκιστη εμφάνιση τους σε κομβικά ματς.

Περίπου 60 οπαδοί της Ενωσης, σύμφωνα με το gazzetta.gr, πήγαν στο προπονητικό κέντρο για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για τις πρόσφατες ήττες, αλλά και την άσχημη εικόνα που εμφανίζει η ΑΕΚ στο γήπεδο.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μίλησαν με σκληρή γλώσσα στους παίκτες, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν σέβεστε την φανέλα».

«Έχουμε έρθει στο ξενοδοχείο, ήρθαμε εδώ, την επόμενη θα έρθουμε στα σπίτια σας. Εμείς σεβόμαστε εσάς και τις οικογένειές σας, εσείς όμως δεν μας σέβεστε. Μην παίζετε με αυτό. Έχουμε και εμείς οικογένεια, αλλά την επόμενη φορά θα έρθουμε εκεί. Είστε απαράδεκτοι. Η ΑΕΚ έχει ιστορία και λόγο ύπαρξης, δεν ιδρύθηκε για να έχει αντίπαλο δέος ο Εθνικός στον Πειραιά ούτε γιατί τσακώθηκαν στον Πανελλήνιο αν έχουν μόνο στίβο ή και ποδόσφαιρο », ήταν τα πιο ήπια λόγια. προσθέτοντας:

«Δεν σέβεστε την φανέλα. Η φανέλα για εμάς είναι το πρώτο πράγμα που φοράμε στα παιδιά μας όταν γεννιούνται και με αυτή την φανέλα θάβουμε τους νεκρούς μας»!

Επίσης οι οπαδοί της ΑΕΚ απευθύνθηκαν και στους νεαρούς παίκτες όπως τους Μιτάι και Μαχαίρα σε πιο ήπιο τόνο λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ό,τι λέμε εδώ δεν ισχύει σε απόλυτο βαθμό σε εσάς αλλά φροντίστε να καταλάβετε σε ποια ομάδα είστε για να μην έχουμε στο μέλλον χειρότερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X