Παντελίδης: Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει πως δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής! (VIDEO)

Παντελίδης: Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει πως δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής! (VIDEO)

Στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπουν νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης που «έκοψε» το νήμα της ζωής του γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και ανακοίνωση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, που πρόσφατα ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας του τραγουδιστή, μια νέα κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα στο τραγικό συμβάν, έρχεται να ενισχύσει όσα στηρίζει η οικογένειά του μέχρι σήμερα, ότι δηλαδή δεν ήταν ο Παντελίδης εκείνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο το ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το δικηγορικό μας γραφείο “Απόστολος Εμμ. Λύτρας & Συνεργάτες”, κατόπιν εντολής της οικογένειας του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ανέλαβε προσφάτως τη νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση της. Η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή υποστηρίζει μέχρι και σήμερα, ότι στις 18-02-2016, την μοιραία εκείνη ημέρα που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης, ήταν η Ευφροσύνη – Στυλιανή Κυριάκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X