Μακάμπι Τελ Αβίβ: Σε δύσκολη θέση ο Δώνης

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Σε δύσκολη θέση ο Δώνης
Photo Credits: INTIME

Βαρύ το κλίμα για τον Γιώργο Δώνη στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, σύμφωνα με όσα γράφουν τα ισραηλινά ΜΜΕ, εξαιτίας της μέτριας πορείας της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η χθεσινή ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 3-2 από την Ασντόντ, (αν και προηγήθηκε με 2-1) είχε ως συνέπεια να υποχωρήσει στην 7η θέση της βαθμολογίας έχοντας 3 νίκες σε 8 ματς (3-3-2).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα one.co.il, υπάρχει δυσφορία από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι αν και συνετέλεσαν στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ισραήλ εν τούτοις δεν βρίσκονται στα πλάνα του «τρένου», ενώ δεν έχουν δοθεί ευκαιρίες στα ταλέντα του συλλόγου.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού βασίζεται σταθερά σε 12-13 παίκτες.

Η ομάδα του «λαού» αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Σίβασπορ και χρειάζεται έναν βαθμό για να επικυρώσει την συμμετοχή της στη φάση των «32» του Europa League.

Σε περίπτωση που τα καταφέρει ο Γιώργος Δώνης θα κερδίσει χρόνο προκειμένου να βρει λύσεις ελπίζοντας πως θα καλύψει το χαμένο έδαφος στο Ισραήλ.

Αντίθετα, εάν δεν συμβεί αυτό οι Ισραηλινοί υποστηρίζουν πως τα πάντα είναι ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του 51χρονου τεχνικού στην Μακάμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X