O Mελισσανίδης στα Σπάτα! -Χοντρά γκάζια στους παίκτες!

O Mελισσανίδης στα Σπάτα! -Χοντρά γκάζια στους παίκτες!
Photo Credits: INTIME

Μίλησε σε παίκτες και στους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα Σπάτα βρέθηκε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, όπου και μίλησε με παίκτες και τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, έπειτα από τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα.

Τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα της Ενωσης απέναντι στη Ζόρια, στην Μπράγκα και στον Παναθηναϊκό έχουν βαρύνει το κλίμα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και φούντωσαν τις φήμες περί αποχώρησης του Μάσιμο Καρέρα από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά από την πρώτη στιγμή ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα προπονητή στην ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης όμως, έπειτα από τις πρόσφατες ήττες, πήγε το μεσημέρι της Τρίτης στα Σπάτα για να μιλήσει σε παίκτες, Ιβιτς και Καρέρα.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή προπόνηση ώστε να τα συζητήσει με τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους παίκτες για την εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Μία εικόνα που επιβάλλεται να αλλάξει άμεσα ώστε να μην χαθεί η χρονιά.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιθεώρησε και τα έργα που γίνονται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και έπειτα αποχώρησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X