AEK: Γι' αυτό τιμωρήθηκαν οι διαιτητές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

AEK: Γι' αυτό τιμωρήθηκαν οι διαιτητές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Τα πολλά και σοβαρά λάθη στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ οδήγησαν σε τιμωρία των διαιτητών

Ο αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έχει έντονο παρασκήνιο, καθώς η σκόνη που σήκωσαν οι αποφάσεις των διαιτητών ήταν μεγάλη. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να τιμωρηθούν από την ΚΕΔ/ΕΟΚ και να μην βρίσκονται στους ορισμούς της 7ης αγωνιστικής.

Βάσει εικόνας, αλλά και βάσει των όσων έγιναν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ η απόφαση της Επιτροπής ήταν λογική. Άλλωστε ο παρατηρητής είχε κάνει αναφορά στις αποφάσεις των Καρακατσούνη, Ζαχαρή και Τσιμπούρη, οι οποίες προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό, χάνοντας πλήρως τον έλεγχο του αγώνα.

Στο πειθαρχικό κομμάτι δε οι τρεις διαιτητές πήραν -πολύ- κάτω από τη βάση. Τα λάθη των διαιτητών ήταν εκατέρωθεν και όχι μόνο από την πλευρά του ΠΑΟΚ, όπως αρέσκονται να περνάει η πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα στον πειθαρχικό έλεγχο η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται, καθώς στο κομμάτι αυτό όλες οι αποφάσεις των διαιτητών ήταν εις βάρος της Βασίλισσας.

Κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο καταγράφηκε από τον παρατηρητή του αγώνα και οδήγησε στην τιμωρία των τριών διαιτητών, οι οποίοι βρέθηκαν εκτός ορισμών για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X