Κρεμλίδου και Παγάνη στο Survivor (VIDEO)

Κρεμλίδου και Παγάνη στο Survivor (VIDEO)

Tα ποσά που θα παίρνουν οι παίκτες του Survivor

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Έλενα Κρεμλίδου δήλωσε πως είναι η σωστή στιγμή για να πάει στο Survivor και η Κωνσταντίνα Παγάνη ανέφερε πως έχει κάνει αίτηση.

Eπίσης, ένα θέμα που απασχολεί τις μέρες αυτές τα πρωινάδικα και έχει να κάνει με το ριάλιτι, είναι τα ποσά που θα εισπράττουν οι συμμετέχοντες. Αυτά λοιπόν θα είναι διαφορετικά για τους «Μαχητές» και διαφορετικά για τους «Διάσημους».

Στο “Πρωινό” ο Αλέξης Μίχας είπε ότι ο Άρης Μακρής δέχτηκε πρόταση για το Survivor πριν από τρία 24ωρα και από ό,τι φαίνεται, ο τραγουδιστής βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το ναι.

Αναφορικά τώρα με τα ποσά που θα παίρνουν οι παίκτες, ειπώθηκε ότι 300 με 1,000 ευρώ την εβδομάδα θα είναι η αμοιβή των Μαχητών.

Το ποσό θα ποικίλει με κοινωνικά βάση κριτήρια, αν δηλαδή έχουν παιδιά και αν αφήνουν μια πολύ καλή δουλειά. Όμως το βδομαδιάτικο των Διασήμων, ξεκινά από 2,000 ευρώ και φτάνει στις 7,000 ευρώ.

Ο Βαγγέλης Περρής είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής πως υπάρχει υποψήφια συμμετέχουσα που ζήτησε 14,000 ευρώ την εβδομάδα ακατέβατα…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X