Η ΑΕΚ θα βρει ξανά το δρόμο της με Καρέρα; - Ψηφίστε για το μέλλον της ομάδας

Η ΑΕΚ με…αίμα και οι άλλοι με «φιλικά» και αβάντες!
Photo Credits: INTIME

Η «Ενωσίτικη κάλπη» θέτει την επόμενη μέρα της ΑΕΚ στη δική σας κρίση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επειτα από τα διαδοχικά ευρωπαϊκά στραπάτσα, ήρθε για την ΑΕΚ και η ήττα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό για να βαρύνει και άλλο την κατάσταση. Η Ενωση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και αναζητά τρόπο για να σταθεί ξανά στα πόδια της. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε από την πρώτη στιγμή να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Μάσιμο Καρέρα, εκτιμώντας πως ο Ιταλός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να οδηγήσει την ΑΕΚ σε επιτυχίες.

Η ΑΕΚ πρέπει να δείξει άμεσα διαφορετικό και βελτιωμένο πρόσωπο, ώστε να βγει από την κρίση. Τα ματς με Λέστερ, Απόλλωνα, Ολυμπιακό και Βόλο ως το τέλος του 2020, μπορούν να καθορίσουν το μέλλον της ΑΕΚ και να δείξουν που θα πάει η ομάδα. Εσείς, μπορείτε να δώσετε τη δική σας εκτίμηση μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης», παίρνοντας θέση για το μέλλον της ΑΕΚ και τις πιθανότητες να βρει το δρόμο της στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ με…αίμα και οι άλλοι με «φιλικά» και αβάντες!

Πιστεύετε πως ο Μάσιμο Καρέρα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να οδηγήσει την ΑΕΚ σε επιτυχίες;

Σίγουρα, είναι προπονητής με εμπειρία και παραστάσεις
Ναι, έδειξε από πέρυσι πόσα μπορεί να πετύχει με την ομάδα
Αν γίνουν πράξη όσα ειπώθηκαν στα Σπάτα, μπορεί να συμβεί
Δύσκολο, δεν βλέπω πως μπορεί να αναστρέψει το κλίμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X