Ναρκωτικά, μαφιόζοι, καρτέλ, στρατός: Το άγνωστο διαμάντι του Prime που πολύ θα ήθελε το Netflix

Ναρκωτικά, μαφιόζοι, καρτέλ, στρατός: Το άγνωστο διαμάντι του Prime που πολύ θα ήθελε το Netflix

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Στέφανο Σολίμα μπορεί να μην χτυπάει άμεσα καμπανάκια στα μυαλά των σινεφίλ αυτού του κόσμου, μπορεί να μην είναι το νούμερο ένα όνομα της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής πιάτσας αυτή τη στιγμή ωστόσο οι μερακλήδες του crime drama είδους γνωρίζουν πολύ καλά περί τίνος πρόκειται και αποκλείεται να μην ξέρουν για πόσο μεγάλο μάστορα μιλάμε όταν έχουμε να κάνουμε με ιστορίες για ναρκωτικά, μαφίες, βρώμικους αστυνόμους και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα και σκοτεινά πράγματα.

Πρόκειται άλλωστε για τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα ιταλικά μαφιόζικα έπη «Gomorah» και «Subbura» (κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και τσεκάρετέ τα, θα σας φύγει η μαγκιά) αλλά και από το «Sicario 2», μια από τις καλύτερες action ταινίες της προηγούμενης δεκαετίας. Ο Σολίμα έχει ένα αφηγηματικό ύφος σκληρό και σκοτεινό, κυνικό και ρεαλιστικό, αυτό ακριβώς που πρέπει για τις ιστορίες με τις οποίες γουστάρει να καταπιάνεται. Και από αυτόν τον κανόνα δεν εξαιρείται η τηλεοπτική δημιουργία του, που όσοι την ανακάλυψαν έμειναν με ανοιχτό το στόμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X