Φέγενορντ: Το κόλπο για Γιακουμάκη

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Γιακουμάκη
Photo Credits: INTIME

Η Φένλο θέλει 4 εκατομμύρια, αλλά...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι πλέον περιζήτος. Ο κρητικός φορ είναι μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ στην Eredivisie και η Φέγενορντ ήδη ασχολείται σοβαρά μαζί του.

Η Φένλο θέλει 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον δώσει, αλλά στην ομάδα του Ρότερνταμ θεωρούν βάσει όρου ότι μπορούν να τον κάνουν δικό τους με μόλις 600.000 ευρώ!

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Γιακουμάκης είναι ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν εντός και εκτός συνόρων.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει βρει την δική του Ιθάκη στην Ολλανδία.

Με το γκολ απέναντι στην Βααλβάικ, ο 25χρονος επιθετικός έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα σε 11 αγώνες και μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος η κορυφή των σκόρερς είναι αποκλειστικά δικιά του. Συνήθως ήταν μαζί με τον Μπέργκις της Φέγενορντ, ή τον Περέιρα της Τβέντε, όμως ο φορ της Φένλο τους άφησε πίσω και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Επίσης, βρίσκεται μια ανάσα στο να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ γκολ σε μια χρονιά, στο πρωτάθλημα. Είχε σκοράρει 11 φορές με την φανέλα του Πλατανιά, την περίοδο 2016-17 στην Superleague.

Κόντρα στη… Φέγενορντ την ερχόμενη αγωνιστική μπορεί να κάνει και ρεκόρ και… μεταγραφή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X