Χριστούγεννα 2020: Με SMS, όριο ατόμων, αλλά χωρίς παππούδες και γιαγιάδες

Χριστούγεννα 2020: Με SMS, όριο ατόμων, αλλά χωρίς παππούδες και γιαγιάδες

Tο SMS θα μείνει στην ζωή μας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που τα κρούσματα, αναλογικά με τα τεστ που γίνονται, παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα, η κουβέντα γύρω από το πως θα περάσουμε τα Χριστούγεννα, παραμένει στο επίκεντρο.

Μία πρώτη εικόνα, των συνθηκών που θα ισχύουν, μας έδωσε ο Στέλιος Πέτσας την Δευτέρα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε, το SMS θα μείνει στην ζωή μας και κατά την διάρκεια των εορτών, κάτι που σημαίνει οτι θα πρέπει να αιτιολογούμε τις μετακινήσεις μας.

Άρα, αυτές για επισκέψεις μακριά από τον τόπο κατοικίας, θα ελλοχεύουν τον κίνδυνο για 300άρι, καθώς δεν υπάρχει νούμερο που να αντιστοιχεί σε… γιορτινό τραπέζι.

Από εκεί και πέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε οτι γίνεται ισχυρή σύσταση να μην υπάρχουν μεγάλες συγκεντρώσεις στα σπίτια και να μην μαζεύονται πάνω από 9 άτομα.

Εδώ θέλει προσοχή, γιατί εκτός από το 300άρι, υπάρχει και το 3χίλιαρο για τον οικοδεσπότη, αν γίνει καταγγελία και εμφανιστεί η αστυνομία.

Το ερώτημα όμως που υπάρχει είναι τι θα ισχύει με την απαγόρευση κυκλοφορίας, καθώς ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε πως για τις βραδινές ώρες (21:00-5:00) θα ισχύει μέχρι τις 7/1.

Για την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ειδική οδηγία, καθώς θα εξεταστούν τα δεδομένα τις επόμενες ημέρες.

Αυτό που σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξει, είναι η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, καθώς υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης του ιού σε… πράσινες περιοχές. Άρα, οι παππούδες και οι γιαγιάδες που είναι στα χωριά, θα κάνουν μόνοι τους Χριστούγεννα φέτος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X