ΑΕΚ: 8 παίκτες της ΑΕΚ... κοιτούσαν τον Κουρμπέλη στο 0-2! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: 8 παίκτες της ΑΕΚ... κοιτούσαν τον Κουρμπέλη στο 0-2! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ στο 0-2 ήταν για γέλια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμία συγκέντρωση. Καμία συνοχή. Καμία οργάνωση. Η άμυνα της ΑΕΚ στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν για ακόμη μία φορά κάκιστη.

Σε κάθε αντεπίθεση των «πρασίνων» δημιουργούνταν η εντύπωση πως είτε θα γίνει κλασική ευκαιρία, είτε θα μπει γκολ.

Πολλά μπορεί να πει κανείς για το «τις πταίει», το σίγουρο είναι πως η άμυνα της ΑΕΚ εκτός το τακτικό πρόβλημα που έδειξε, δεν είχε καθόλου πάθος. Σίγουρα δεν δινόταν η εντύπωση πως είχε γίνει ψυχολογική προετοιμασία για ένα ντέρμπι. Καθώς αν ήταν συγκεντρωμένοι έστω και λίγο οι κιτρινόμαυροι και αν επεδείκνυαν πάθος, δεν θα μπορούσαν να δεχθούν ένα τέτοιο δεύτερο γκολ.

Οκτώ παίκτες… κοιτούσαν τον Κουρμπέλη να σκοράρει!

Στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Κουρμπέλης με κίνηση από πίσω μπήκε με φόρα στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Σε αυτή τη φάση, οκτώ παίκτες της Ενωσης απλώς τον κοιτάζουν. Κανείς δεν έπεσε πάνω του. Κανείς δεν έκανε κίνηση προς της μπάλα. Κανείς δεν έπεσε με αυτοθυσία να τον σταματήσει στα όρια της μικρής του περιοχής.

ΑΕΚ: 8 παίκτες της ΑΕΚ... κοιτούσαν τον Κουρμπέλη στο 0-2! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πλην του Τσιντώτα, οι Βασιλαντωνόπουλος (δεν έκανε φάουλ στον Ζαγαρίτη πριν μπει στην περιοχή!), Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Ινσούα, Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος και Λιβάγια κοιτάζουν τον διεθνή χαφ να βάζει γκολ. Μάλιστα την μεγαλύτερο ευθύνη φέρουν οι Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος και Λιβάγια αφού κανείς δεν ακολούθησε την κίνησή του.

Δείτε την φάση του 0-2…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X