ΑΕΚ: Μάνταλος: «Κόουτς δεν φταις εσύ, εμείς έχουμε την την ευθύνη» -Τι είπαν Τσιγκρίνσκι, Σίμοες, Μπακάκης!

ΑΕΚ: Μάνταλος: «Κόουτς δεν φταις εσύ, εμείς έχουμε την την ευθύνη» -Τι είπαν Τσιγκρίνσκι, Σίμοες, Μπακάκης!
Photo Credits: INTIME

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ολα όσα ειπώθηκαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ Σπάτα στην ανοιχτή συζήτηση Καρέρα με παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρόβλημα είναι βαθύ στην ΑΕΚ μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό χθες στο ΟΑΚΑ. Στα Σπάτα σήμερα ο Μάσιμο Καρέρα, αλλά και οι παίκτες της Ενωσης μίλησαν για να δουν τι φταίει, τι πρέπει να αλλάξει και με ποιον τρόπο.

Το enwsi.gr σας μετέφερε νωρίτερα, ο Μάσιμο Καρέρα ζήτησε την γνώμη των ποδοσφαιριστών της Ενωσης για την κακή κατάσταση της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μάλιστα, προχώρησε αρκετά και ρώτησε ότι αν θεωρούν ότι αυτός είναι το πρόβλημα να φύγει, ώστε να προχωρήσει η ομάδα. Οι παίκτες όμως ανέλαβαν το δικό τους μερίδιο ευθύνης…

Διαβάστε παρακάτω όλο το ρεπορτάζ του enwsi.gr από τα Σπάτα…

Μάνταλος: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε -Κόουτς, το πρόβλημα δεν είσαι εσύ»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αρχηγός, Πέτρος Μάνταλος ο οποίος τόνισε πως το πρόβλημα δεν είναι ο Ιταλός κόουτς και ανέλαβε την ευθύνη εκ μέρους των ποδοσφαιριστών. «Κόουτς κανείς μας δεν πιστεύει πως το πρόβλημα είσαι εσύ. Έχουμε δουλέψει πολύ όλον αυτόν τον καιρό, ξέρουμε ποιος είσαι και πόσο θέλεις να πετύχει η φετινή χρονιά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει σημαντικά λάθη, δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε και αναλαμβάνω την ευθύνη εκ μέρους των παικτών. Πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να ανακάμψουμε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Τσιγκρίνσκι: «Νικήσαμε την Βόλφσμπουργκ όταν όλοι μας είχαν ξεγραμμένους, να βρούμε ξανά τη σπιρτάδα»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο έμπειρος Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που είπε πως: «Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Νικήσαμε την Βόλφσμπουργκ όταν όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Πρέπει να βρούμε ξανά αυτή τη σπιρτάδα που είχαμε τότε, αυτό μας λείπει».

Ενώ, τέλος μίλησαν και οι Αντρέ Σιμόες, Μιχάλης Μπακάκης για όσα πρέπει να αλλάξουν. Ο Πορτογάλος χαφ ανέφερε αρχικά: «Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους προσωπικούς μας στόχους και να επικεντρωθούμε στον συνολικό», ενώ ο διεθνής μπακ, είπε από την πλευρά του: «Υπάρχει έλλειψη στον ανασταλτικό τομέα και έλλειψη συνεννόησης. Υπάρχει θέμα αναφορικά με τα καθήκοντα του καθενός, σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού».

Από τον Καρέρα ζητήθηκε η γνώμη και του Νέλσον Ολιβέιρα, λόγω εμπειρίας. Και ο Πορτογάλος σέντερ φορ συμφώνησε με τους τέσσερις αρχηγούς για την μεγάλη ευθύνη των παικτών της ΑΕΚ και στο αγωνιστικό σχέδιο της ομάδας που δεν γίνεται κατανοητό σε επίπεδο ρόλων στον αγωνιστικό χώρο.

Νωρίτερα μίλησε και ο Ιλια Ιβιτς στους παίκτες για την εικόνα και την κατάσταση της ομάδας. Και εκεί ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής… έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X