Καρέρα σε παίκτες: «Αν φταίω εγώ να φύγω...»

Καρέρα σε παίκτες: «Αν φταίω εγώ να φύγω...»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάσιμο Καρέρα ζήτησε την γνώμη των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ σήμερα στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάσιμο Καρέρα είναι στο στόχαστρο της πλειοψηφίας των οπαδών της ΑΕΚ για την κάκιστη εικόνα και τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Ιταλός προπονητής χθες βράδυ βρίσκεται υπό πίεση. Και μάλιστα έλαβε την επίσημη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη για να συνεχίσει το έργο του στην ΑΕΚ.

Ομως, ο Καρέρα σήμερα προχώρησε ένα βήμα παρακάτω… Μίλησε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Και ζήτησε την γνώμη των ποδοσφαιριστών της Ενωσης για την κακή κατάσταση της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

«Πείτε μου τι σκέφτεστε, πείτε μου την γνώμη σας για την κατάσταση μας. Αν πιστεύετε ότι φταίω εγώ, να φύγω… Περιμένω να μου πείτε» ρώτησε ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ τους παίκτες στα αποδυτήρια στα Σπάτα.

Και μίλησαν εκ μέρους όλων οι αρχηγοί. Ο Πέτρος Μάνταλος, ο Αντρέ Σιμόες, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Μιχάλης Μπακάκης και ζητήθηκε η γνώμη του έμπειρου Νέλσον Ολιβέιρα.

Ολοι μίλησαν για το αγωνιστικό πρόβλημα και για επιμέρους ζητήματα εντός ομάδας. Πήραν τις περισσότερες ευθύνες πάνω τους και τόνισαν ότι οι ίδιοι ευθύνονται για αυτή την οικτρή εικόνα της ΑΕΚ.

Και εκεί κάπου τελείωσε η συζήτηση. Με ηρεμία και συναίσθηση ότι η δουλειά στην ΑΕΚ δεν γίνεται καλά από όλους. Προπονητή και παίκτες.

Νωρίτερα μίλησε και ο Ιλια Ιβιτς στους παίκτες για την εικόνα και την κατάσταση της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X