Μελισσανίδης: Στηρίζει Καρέρα και εξετάζει τα δεδομένα

Μελισσανίδης: Στηρίζει Καρέρα και εξετάζει τα δεδομένα
Photo Credits: INTIME

Γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να «απορροφήσει» την πίεση για τον Ιταλό και ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ψυχραιμία και έχοντας όλα τα δεδομένα στα χέρια του προτού αποφασίσει, προχωρά ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης δεν πήγε στην προπόνηση της Δευτέρας, που διεξάγεται αυτήν την ώρα στα Σπάτα, αλλά θεωρείται δεδομένο πως στη διάρκεια της ημέρας θα έχει επαφή – ίσως και συνάντηση – τόσο με τον Μάσιμο Καρέρα, όσο και με τον Ιλια Ιβιτς, ώστε να συζητήσει πως θα πορευθεί η ομάδα.

Ο Μελισσανίδης αποφάσισε να τραβήξει τα φώτα πάνω από τον Καρέρα το βράδυ της Κυριακής, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα λένε από την ΠΑΕ, πρόκειται για ειλικρινή στήριξη που προκύπτει κυρίως από την εκτίμηση που υπάρχει προς τον Ιταλό. Ο Μελισσανίδης αναγνωρίζει πως ο Καρέρα πέρυσι σημάδεψε την ομάδα, την οδήγησε φέτος στους ομίλους του Europa League, ενώ διατηρούν και εξαιρετική προσωπική επαφή.

Λύση ουσίας και προοπτικής για την ΑΕΚ

Αυτό που δεν επιθυμεί με τίποτα ο Μελισσανίδης είναι να υπάρχει μια προπονητική καρικατούρα, μια προπονητική σκιά στα Σπάτα. Θέλει ο Καρέρα να είναι ισχυρός για να κριθεί στην ουσία. Να καταστεί σαφές προς όλους, ότι υπάρχει προπονητής στην ομάδα. Οπως τονίζεται από πηγές της ΑΕΚ, το θέμα δεν είναι να ικανοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα για απομάκρυνση του Ιταλού, αλλά να υπάρξει λύση ουσίας και προοπτικής για την ομάδα.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι ο Καρέρα θα μείνει στα Σπάτα για τα επόμενα χρόνια και κρίνεται ως εκείνος που θα αναμορφώσει την ΑΕΚ. Αλλωστε, η στήριξη προέρχεται πάντα από τα αποτελέσματα. Η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω μιας μεγάλης αγωνιστικής κρίσης και η διοίκηση της πρέπει να λάβει σωστές αποφάσεις και για το μέλλον του Ιταλού, αλλά και για την ταυτότητα εκείνου που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει εφόσον απαιτηθεί.

Από την ΑΕΚ ξεκαθαριζόταν επίσης, πως δεν τίθεται θέμα αποζημίωσης. Εάν επιλεχθεί το «διαζύγιο», η διαδικασία είναι εύκολη, ενώ και ο Καρέρα θεωρείται άνθρωπος που δεν θα «καθίσει» στο συμβόλαιο του. Αλλωστε, αν το πράγμα φτάσει στα άκρα, δεν μετρούν τα χρήματα, όπως αποδείχθηκε και πέρυσι με την απόλυση Καρντόσο, ενώ είχε κλειστό διετές συμβόλαιο και αποζημίωση ενός εκατ. ευρώ. Αρα, το θέμα είναι να υπάρξει η σωστή απόφαση και ο Μελισσανίδης εξετάζει όλα τα δεδομένα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X