Δήμιος της ΑΕΚ ο Μακέντα

Μακέντα: «Ειχαμε στιβαρή εμφάνιση ως ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Αδιάβαστος πάλι ο Καρέρα για τον συμπατριώτη του...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρυσι τον Νοέμβριο, ο Φεντερίκο Μακέντα είχε δώσει το σήμα για την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μέχρι την τελική επικράτηση με 3-2.

Χθες, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, όμως όσο κι αν έληγε το ματς, η ουσία είναι άλλη.
Οι «πράσινοι» έχουν βρει στο πρόσωπο του Ιταλού σέντερ φορ τον νέο «δήμιο» της ΑΕΚ, μια και έχει φτάσει τα τρία γκολ εναντίον της σε μόλις επτά αγώνες που την έχει αντιμετωπίσει. Πέρα από αυτά που πέτυχε στις δύο τελευταίες νίκες του Παναθηναϊκού, είχε βρει δίχτυα και στο 1-1 της πρεμιέρας των περσινών πλέι οφ, στις 7 Ιουνίου.

Αν σας φαίνονται λίγα τα τρία γκολ σε επτά ντέρμπι, μπορείτε να κάνετε τη σύγκριση με άλλους μεγάλους γκολτζήδες που πέρασαν από τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Σαραβάκος πέτυχε τα επτά γκολ του σε διάστημα δέκα ετών και σε 16 αγώνες.

Και ο Κριστόφ Βαζέχα, σκόραρε μόλις (που λέει ο λόγος) έξι φορές εναντίον της, σε 25 ντέρμπι! Μόνο ο Μάρκους Μπεργκ ήταν λίγο πιο αποτελεσματικός από τον Μακέντα, μια και πέτυχε κι αυτός τρία γκολ κατά της ΑΕΚ, αλλά σε έξι αγώνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X