Στο μικροσκόπιο οι 16 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι

Εικόνες από το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Παναγιώτης Τσιντώτας: Στην φάση του πρώτου γκολ προσπάθησε να βγάλει την μπάλα στην εξ επαφής εκτέλεση από τον Μακέντα. Στο αμέσως επόμενο τετ α τετ με τον Ιταλό, ο Τσιντώτας κάνει τρομερή απόκρουσε και σώσει την ΑΕΚ. Στην φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟ, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιδράσει, διότι η μπάλα αλλάζει πορεία και έχει πολλούς παίκτες μπροστά του.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Πολύ κακό απόγευμα για τον μπακ της ΑΕΚ. Δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού, ειδικά στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Το λάθος που κάνει στο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού και ο τρόπος που χάνει τον αντίπαλο, είναι τραγικός. Ενώ γενικώς δέχθηκε πολλές φάσεις στην πλάτη του. Στην επίθεση προσπάθησε να δώσει κάποιες βοήθειες.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Δεν ήταν σε καθόλου καλό απόγευμα ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός. Έχανε την θέση του συνεχώς και δεν πατούσε καθόλου καλά μέσα στο γήπεδο. Κάτι το οποίο φάνηκε σε… υπερθετικό βαθμό, στην φάση του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού. Δεν έγινε καθόλου σιγουριά στην άμυνα και άφηνε συνεχώς χώρους ανοικτούς.

Στράτος Σβάρνας: Κακό απόγευμα και για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Ούτε και αυτός είχε σιγουριά στις κινήσεις του και είχε πολλές χαμένες μονομαχίες. Είναι αλήθεια πως προσπάθησε να καλύψει χώρους. Αλλά και αυτός έδειχνε να δυσκολεύεται στη συνεργασία με την υπόλοιπη άμυνα. Σε σχέση πάντως με τους υπόλοιπους της άμυνας, προσπάθησε περισσότερο.

Εμανουέλ Ινσούα: Ούτε και ο Αργεντινός μπακ βρέθηκε σε καλό απόγευμα. Ήταν πολύ κακός. Πολλά λάθη, πολλές κακές εκτιμήσεις, με ευθύνη στην φάση του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού και γενικώς με πολλά προβλήματα από την πλευρά του. Έκανε ανεβάσματα για να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία, αλλά και αυτά ήταν αναποτελεσματικά. Πολύ κακές όλες οι αντιδράσεις του, σ’ ολόκληρο το 90άλεπτο.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Πολύ κατώτερος των περιστάσεων και ο Σέρβος χαφ. Είχε τεράστια προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, παίζοντας ουσιαστικά ως κόφτης μπροστά από τα δυο στόπερ. Έχασε πολλές μονομαχίες, έχασε πολλές φάσεις, ενώ ο ίδιος με την μπάλα στα πόδια του, δεν είχε σωστές επιλογές.

Γεβχεν Σάκχοφ: Κακό ματς και από τον Ουκρανό χαφ. Δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να βοηθήσει ουσιαστικά την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ και την επιθετική λειτουργία, όταν είχε την μπάλα στα πόδια του. Ενώ δεν μπόρεσε να δώσει βοήθειες ούτε και στην ανασταλτική λειτουργία.

Πέτρος Μάνταλος: Ούτε και ο αρχηγός της ΑΕΚ κατάφερε να σώσει και να συμμαζέψει πράγματα σ’ όλο αυτό το μπάχαλο που ήταν το παιχνίδι της ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού πήρε κάποιες πρωτοβουλίες και είχε και μια ατομική ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο, μ ‘ένα σουτ το οποίο απέκρουσε ο Διούδης. Κατά τα άλλα, δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Από τα πιο άσχημα βράδια του με την φανέλα της ΑΕΚ. Ίσως και το πιο άσχημο. Δεν κατάφερε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού, να γίνει ουσιαστικός για την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Ενώ στην μοναδική καλή ευκαιρία της ΑΕΚ στο ματς, αστόχησε με κεφαλιά σχεδόν εξ επαφής.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Δεν πήγε καθόλου καλά ο Σουηδός μεσοεπιθετικός. Δυσκολευόταν πολύ από την δεξιά πλευρά της επίθεσης. Πήρε ελάχιστες πρωτοβουλίες, ενώ δεν είχε καθόλου καλές συνεργασίες με τους υπόλοιπους της επίθεσης. Αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Μάρκο Λιβάγια : Ακόμα ένα ατού της ΑΕΚ, που δεν ήταν σε καθόλου καλό απόγευμα. Είχε διάθεση, προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, αλλά δεν του βγήκε τίποτα σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είχε κάποιες στιγμές στο κομμάτι του παιχνιδιού μέχρι να προηγηθεί ο Παναθηναϊκός αλλά από εκεί και πέρα τίποτα.

Παουλίνιο Μότα: Μπήκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, για να πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Και ήταν πολύ πιο ουσιαστικός και κάπως μάζεψε την κατάσταση από την πλευρά του. Πήρε και δυο – τρεις σωστές ενέργειες επιθετικά και έβγαλε και μια καλή σέντρα.

Λιβάι Γκαρσία: Μπήκε στο ματς με διάθεση και φρεσκάδα. Παρόλο που συνολικά η ομάδα έδειχνε να μην μπορεί να τον βοηθήσει, πήρε κάποιες ατομικές ενέργειες, σε μια προσπάθεια να δώσει λίγη… ζωή στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Και έβγαλε και την πολύ καλή σέντρα, στην μοναδική καλή ευκαιρία της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

Νέλσον Ολιβέιρα: Ο μοναδικός που κάπως, κάτι, προσπάθησε να κάνει, από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο. Πέτυχε το γκολ με το οποίο μείωσε το σκορ η ΑΕΚ, ενώ στα τελευταία λεπτά, ήταν ο μοναδικός που κάτι προσπαθούσε να κάνει σωστά στην επίθεση της ομάδας.

Νασίμ Χνιντ: Αντικατάστησε τον Νεντελτσεάρου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έπρεπε να βγει από το γήπεδο. Στο διάστημα που έπαιξε, προσπάθησε περισσότερο να γεμίσει την περιοχή του Παναθηναϊκού, μήπως βοηθήσει την ΑΕΚ να φτάσει στην ανατροπή του σκορ. Είχε μια κεφαλιά άουτ από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Μαζί με τον Χνιντ η τελευταία κίνηση του Καρέρα από τον πάγκο. Ο νεαρός εξτρέμ ότι μπορούσε έκανε από την αριστερή πλευρά. Πάλεψε, κέρδισε κάποιες μάχες και είχε και μια καλή προσπάθεια με μια παράλληλη σέντρα, την οποία δεν μπόρεσε να κάνει γκολ ο Λιβάγια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X