Μακέντα: «Ξέραμε πως αυτό το παιχνίδι θα έκρινε πολλά - Αξίζαμε τη νίκη»

Μακέντα: «Ξέραμε πως αυτό το παιχνίδι θα έκρινε πολλά - Αξίζαμε τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Φεντερίκο Μακέντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πεποίθηση του πως ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ εξέφρασε ο επιθετικός των «πρασίνων» Φεντερίκο Μακέντα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιταλός επιθετικός στην κάμερα της Nova:

«Πρώτα από όλα ξέραμε πως αυτό το παιχνίδι θα έκρινε πολλά και έπρεπε να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι θα ήταν κρίσιμο για εμάς. Κάναμε τρομερή δουλειά και αξίζαμε τη νίκη, μετά από κάποιες κακές εμφανίσεις».

Για το γκολ που πέτυχε: «Δεν θα έλεγα πως είχαμε δουλέψει κάτι αλλά ξέραμε πως έπρεπε να πιέσουμε ψηλά και αν το κάναμε θα είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα, είχαμε καλή τακτική. Αυτή η νίκη χωρίς να συνεχίσουμε έτσι δεν θα λέει κάτι, άρα πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε».

Για την κριτική που δέχθηκε: «Από την πρώτη μέρα που ήρθα έδειξα τι μπορώ να κάνω και έδειξα πως όταν δουλεύεις και κάνεις τα πράγματα σωστά μπορείς να πετύχεις. Εγώ ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω και να βοηθήσω, η κριτική είναι μέρος του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο είναι συλλογικό άθλημα, παίζει ρόλο η τακτική και οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται».

Για την τακτική σήμερα: «Με αυτό το σύστημα τα πήγαμε καλύτερα και ειδικά όταν έχει λίγο χρόνο βοηθάει, κάναμε καλύτερα τα πράγματα στην επίθεση και την άμυνα, εμείς ακολουθούμε αυτά που μας λέει ο προπονητής πάντα και αυτός αποφασίζει».

Για τις εμφανίσεις της ομάδας: «Στο ποδόσφαιρο όταν κερδίζει βοηθάει συλλογικά. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, όλοι ξέρουν πως η σεζόν είναι σημαντική και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το ότι ξεκίνησε ως παιδί θαύμα στην Γιουνάιτεντ και τις συμβουλές στους νέους: «Καταρχάς πιστεύω πως τα παιδιά κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά και δουλεύουν σωστά. Είναι σημαντικοί παίκτες και πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, είναι έξυπνα και καλά παιδιά. Στο ποδόσφαιρο αν δεν δουλεύεις σωστά τότε τα πράγματα σου φεύγουν και αυτό που λέω είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν όπως τώρα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X