Παράσχος: «Ημασταν τυχεροί» (VIDEO)

Παράσχος: «Ημασταν τυχεροί» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Γιώργος Παράσχος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε με 2-0 τον ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική της Super League, με τον Γιώργος Παράσχος να στέκεται και στην τύχη.

Ο προπονητής της «ελαφράς ταξιαρχίας» σημείωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα της Nova: «Σε άλλα παιχνίδια μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και δεν το κάναμε. Ο ΟΦΗ ήταν πάρα πολύ καλός. Έχασε ευκαιρίες και σε ορισμένα σημεία ήμασταν τυχεροί. Θα μας δώσει μία ώθηση αυτή η νίκη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Όσο περνά ο χρόνος θα είμαστε καλύτεροι.

Μετά το σοκ με τον αγώνα με τον Βόλο είναι ένα φάρμακο για την ομάδα μας. Οι παίκτες έβγαλαν και πάλι ψυχή. Παρουσιάστηκαν προβλήματα ιδιαίτερα στην κυκλοφορία. Μας ικανοποιεί το τελικό σκορ.

Για μένα το Ηράκλειο είναι μία αγαπημένη πόλη. Παρόλο που δούλεψα μόνο έναν χρόνο και κάτι. Οι άνθρωποι θυμούνται τον καιρό που δούλεψα εδώ. Με τα περισσότερα παιδιά έχω δουλέψει μαζί. Γι’ αυτό και υπάρχει μία συμπάθεια, εκτίμηση και σεβασμός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X