ΑΕΚ: Η προσωπικότητα του Ματσιούλις βγήκε μπροστά

ΑΕΚ: Η προσωπικότητα του Ματσιούλις βγήκε μπροστά
Photo Credits: INTIME

Ο Γιόνας Ματσιούλις οδήγησε την ΑΕΚ σε μία ακόμα νίκη

Το έργο της ΑΕΚ ήταν δύσκολο απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως την κρίσιμη στιγμή ο Γιόνας Ματσιούλις βγήκε μπροστά, παίζοντας και για τον απόντα Ματ Λοτζέσκι.

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Και λίγο έλειψε να υποστεί ένα τεράστιο σοκ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, σε μια αναμέτρηση που είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ωστόσο με ανατροπή διαρκείας στα τελευταία δευτερόλεπτα έφτασε μια… ανάσα από τη νίκη, όμως η Ένωση κράτησε τα ηνία και έφυγε με 5ο διαδοχικό ροζ φύλλο αγώνα.

Οι δυσκολίες της ΑΕΚ στο παιχνίδι ήταν αρκετές. Χωρίς τον Μάρκους Σλότερ, χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι, αλλά και με τον Λίνο Χρυσικόπουλο σχεδόν ανέτοιμο, έπειτα από 22 μέρες αποχής από τη δράση. Η φετινή Ένωση, όμως, έχει ποιότητα και προσωπικότητες που έχουν τον τρόπο να την… κουβαλήσουν.

Ο Γιόνας Ματσιούλις είναι μία εξ αυτών. Ο Λιθουανός φόργουορντ έπαιξε και για τον Λοτζέσκι, κάτι που δείχνουν οι επιδόσεις του. Το κοντέρ έγραψε 18 πόντους με 6/8 τρίποντα. Τα δύο εξ αυτών μάλιστα πολύ σημαντικά.

Με το σκορ στο 75-76, 2 λεπτά πριν από το τέλος, δύο «βόμβες» έξω από τα 6,75 έκαναν το σκορ 81-75 και έδωσαν παράσταση νίκης στην Βασίλισσα. Μάλιστα ήταν τόσο σημαντικά αυτά τα σουτ που μέχρι και ο -λαλίστατος για τη διαιτησία- Κώστας Μέξας στάθηκε σε αυτά, επισημαίνοντας πως έκριναν το παιχνίδι.

Ο «Ταύρος» έχει μπει πολύ καλά στη σεζόν και αποτελεί μια μόνιμη πηγή λύσεων για την ΑΕΚ. Σε μια πολύ ώριμη και μεστή φάση στην καριέρα του, οδήγησε την Κυπελλούχο Ελλάδας σε μία ακόμα επιτυχία, δείχνοντας πως ακόμα έχει πολύ μπάσκετ μέσα του…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X