Europa League: Πού παίζουν σήμερα Λέστερ, Μπράγκα, Ζόρια

Europa League: Πού παίζουν σήμερα Λέστερ, Μπράγκα, Ζόρια
Photo Credits: INTIME

Η σημερινή αγωνιστική δράση για τις ομάδες του ομίλου της ΑΕΚ στο Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση έμεινε για φέτος στην ΑΕΚ η οποία μετά την ήττα από την Μπράγκα την Πέμπτη έμεινε εκτός συνέχειας στο Europa League. Στην τελευταία αγωνιστική, την Πέμπτη η Ενωση θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να αποχαιρετήσει την Ευρώπη για φέτος.

Η Λέστερ, αντίπαλος της Ενωσης την Πέμπτη παίζει σήμερα στις 16:15 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 11η αγωνιστική της Premier League με στόχο να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας καθώς προέρχεται από ήττα και ψάχνει την ανάκαμψη.

Η Μπράγκα αγωνίζεται επίσης εκτός έδρας στις 22:00 εκτός έδρας απέναντι στην Μπελενένσες θέλοντας να διευρύνει το νικηφόρο σερό της στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας και να πλησιάσει περισσότερο την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ.

Τέλος, η Ζόρια μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λέστερ υποδέχεται την Ντνίπρο που πηγαίνει στο ματς μετά από τέσσερις σερί ήττες. Η αντίπαλος της ΑΕΚ έχει μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος και ψάχνει αποτελέσματα και σταθεροποίηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X