Κούμαν: «Τεράστια η διαφορά 12 βαθμών με Ατλέτικο»

Κούμαν: «Τεράστια η διαφορά 12 βαθμών με Ατλέτικο»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ήταν φανερά απογοητευμένος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Κάντιθ, ένα αποτέλεσμα το οποίο χαρακτήρισε ως… γιγαντιαίο πισωγύρισμα ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ήταν φανερά απογοητευμένος από την ήττα στον αγώνα με την Κάντιθ και είπε στην συνέντευξη τύπου: «Κάναμε ένα τεράστιο, γιγαντιαίο βήμα προς τα πίσω, όσον αφορά τις πιθανότητες μας για τον τίτλο. Έτσι πρέπει να το δούμε. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε, να προσπαθούμε αλλά ένα είναι σίγουρο.

Η διαφορά 12 βαθμών με την Ατλέτικο είναι τεράστια. Έχουμε ακόμα αγώνες, αλλά η αλήθεια είναι πως αν δεν βελτιώσουμε την συμπεριφορά μας και δεν κάνουμε πρόοδο στα σημεία που πρέπει, τότε δεν θα μπορούμε να πούμε κάτι για τον τίτλο. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τα γκολ που δεχθήκαμε. Ίσως έλλειψη αυτοπεποίθησης, ίσως συγκέντρωσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X