Δεν διέψευσε θέμα Μέσι για την Παρί ο Λεονάρντο

Δεν διέψευσε θέμα Μέσι για την Παρί ο Λεονάρντο
Photo Credits: INTIME

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, μίλησε για πρώτη φορά μετά τις δηλώσεις του Νεϊμάρ για τον Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, μίλησε για πρώτη φορά μετά τις δηλώσεις του Νεϊμάρ για τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως δεν… ακουμπάνε παίκτες άλλων ομάδων. Αλλά δεν διέψευσε τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος.

Ο Λεονάρντο δεν θέλησε να πει κάτι για το σχόλιο του Νεϊμάρ, όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Παρί στο Μονπελιέ αλλά και για το αν η γαλλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Λιονέλ Μέσι: «Πρέπει να δείξουμε σεβασμό, είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Όταν… ακουμπάνε έναν παίκτη μας, θυμώνουμε, έτσι δεν… ακουμπάμε κι εμείς έναν παίκτη άλλης ομάδας. Δεν είναι ώρα τώρα να σκεφτούμε την μεταγραφική περίοδο» ενώ τόνισε πως βρίσκονται σε επαφές για επέκταση του συμβολαίου του Μπαπέ: «Μιλάμε με τον Μπαπέ για το συμβόλαιο του. Νομίζω πως κι αυτός θέλει να μιλήσει με εμάς. Έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X