ENWSI TV: Ολο το βράδυ εκπομπή από το ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Πού θα δούμε το ΑΕΚ-Παναθηναϊκος σήμερα
Photo Credits: INTIME

Το ENWSI TV απόψε από το ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με pregame και postgame!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To ENWSI TV φορά για ακόμα ένα βράδυ είναι παρών!

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports1) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Super League. Μετά την βαριά ήττα από την Μπράγκα που έφερε και ευρωπαϊκό αποκλεισμό για την ΑΕΚ, η Ενωση έχει… έναν στόχο αυτή τη στιγμή. Το πρωτάθλημα. Και δεν μπορεί να τον χάσει από τώρα.

To ENWSI TV δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ούτε πριν, αλλά και φυσικά ούτε μετά από την αναμέτρηση μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Πριν τη σέντρα του ματς, στις 18:45 ξεκινά το Pre Game της αναμέτρησης με τον διευθυντή του enwsi.gr Σταύρο Καζαντζόγλου σε ρόλο συντονιστή και όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του enwsi.gr να παραθέτει τις σκέψεις του αναφορικά με το παιχνίδι με τους πράσινους μέχρι και λίγα λεπτά πριν την σέντρα του αγώνα.

Μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, στις 22:30, ξεκινά το Post Game του ENWSI TV για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τις αποψεις και τα σχόλια των δημοσιογράφων του enwsi.gr και τα μηνυματα του κοσμου με τον Σταύρο Καζαντζόγλου ξανά, αλλά και όλους τους δημοσιογράφους του enwsi.gr.

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) στις 22:00 και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X