ΑΕΚ: Τι έκανε πέρυσι με τον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Ο Αραούχο θα ξεκινήσει προετοιμασία μαζί μας -Πρέπει να παλέψει για να κερδίσει τη θέση του»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό για την Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι έχει το… πρόγραμμα απόψε για την ΑΕΚ που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Super League. Στόχο είναι μόνο η νίκη για να σπάσει και η κακή παράδοση που έχει τελευταία στα ντέρμπι η Ενωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως την «κατάρα» των ντέρμπι που ακολουθούσε την ΑΕΚ μετά την χρονιά του πρωταθλήματος, την έσπασαν οι κιτρινόμαυροι κόντρα στον Παναθηναϊκό πέρυσι με την γκολάρα του Σέρχιο Αραούχο. Πέρυσι πάντως, οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων ξεκίνησε με το μέγα κάζο και την ανατροπή με 3-2 με την οποία έχασε η ΑΕΚ.

Στον επαναληπτικό αγώνα της κανονική διάρκειας όμως η Ενωση πήρε εκδίκηση επικρατώντας με 1-0 με τον Τσίνο να χτυπά την κατάλληλη στιγμή.

Στα πλέι οφ, το πρώτο ματς μεταξύ της ΑΕΚ και Παναθηναϊκού έληξε ισόπαλο 1-1 με τον Μάρκο Λιβάγια να σκοράρει για να δώσει τον βαθμό στην Ενωση. Στο δεύτερο παιχνίδι πάντως, οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν άνετοι 3-1 του Τριφυλλιού.

Θυμηθείτε εκείνα τα παιχνίδια:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X