Νέο χαστούκι για Μπαρτσελόνα! (VIDEO)

Νέο χαστούκι για Μπαρτσελόνα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα είναι άρρωστη. Πάει από το κακό στο χειρότερο. Τελευταίο σοκ; Ηττα κι από την Κάντιθ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Μπαρτσελόνα. Εχασε κι από την Κάντιθ και η χρονιά τελειώνει πριν καν αρχίσει. Από την άλλη, σε «φονέα γιγάντων» εξελίσσεται η Κάντιθ στη φετινή Primera Division, αφού μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τη νύχτα του Σαββάτου, στην Ανδαλουσία, και την Μπάρτσα με 2-1 για τη 12η αγωνιστική και ανέβηκε στην πέμπτη θέση!
Στο «Ραμόν ντε Καράνθα» και τα τρία γκολ πέτυχαν οι γηπεδούχοι, το ένα στην εστία τους. Η Κάντιθ άνοιξε το σκορ στο όγδοο λεπτό, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Άλεξ ο Φάλι έπιασε την κεφαλιά, ο Μινγκέθα στην προσπάθεια να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στην εστία και ο Άλβαρο με προβολή απλώς πιστώθηκε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.
Στο 58΄ ο Μέσι έβγαλε κάθετη στον Άλμπα εντός περιοχής, εκείνος γύρισε και ο Αλκαλά στην προσπάθειά του να αποκρούσει ισοφάρισε. Πέντε λεπτά αργότερα όμως, στην πρώτη επαφή του με την μπάλα ο Νεγρέδο τιμώρησε την «αστεία» άμυνα της Μπαρτσελόνα κι άφησε τους «μπλαουγκράνα» στο -12 από την πρώτη θέση, κι ας έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Ατλέτικο. Δείτε τα highlights και θα καταλάβετε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X